DomovArhivActive Koper: Športno društvo Ocean – potop za odklop

Active Koper: Športno društvo Ocean – potop za odklop

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

active1

Ta konec tedna, bo za vse nadobudne potapljače, ki to že so ali pa bi radi postali, poskrbelo tudi Športno društvo Ocean. V Športnem društvu Ocean se že več kot desetletje ukvarjajo s šolo plavanja, šolo  potapljanja, gibalno abecedo za najmlajše in športno animacijo.

active3

V okviru projekta Active Koper pa želijo bolj izpostaviti potapljaški program, s katerim so bili doslej v Kopru nekoliko manj prisotni. Active Koper predstavlja odlično priložnost za vse tiste, ki se niso še nikoli potapljali pa bi radi poskusili.

active5

V Športnem društvu Oceana se trudijo potapljanje približati predvsem otrokom in mladini. Imajo močan otroški program, na katerega se lahko prijavijo otroci od 8. leta dalje. Pod vodstvom inštruktorja se otroci s čolnom lahko odpravijo na snorklanje ali na svoj prvi potop s potapljaško opremo. Za tiste, ki pa niso prepričani ali je potapljanje tista prava stvar, za vikend na Active Koper izvedejo tudi poskusni potop, kar neposredno z obale semedelske plaže.

active2

Seveda tudi tisti nekoliko manj mladi ne bodo ostali praznih rok. Zanje izvajajo spoznavni potop bolje poznan pod imenom Discover Scuba Diving. Pred prvim potopom v kratkem predavanju, udeleženci izvejo vse bistvene informacije, ki so potrebne, da bo potop kar se da varen in prijeten.  Verjamejo, da bo podvodna osvežitev našim udeležencem prišla še kako prav.