Tedenski horoskop

14.10.2019 – 20.10.2019

Oven

Oven

Na poslovnem področju boste zelo zavzeti. Vse česar v zadnjih mesecih niste uspeli dokončati bo zdaj opravljeno brez večjih naporov. Vaša vnema bo tolikšna, da boste motivirali tudi ostale. Načrtovali boste premišljeno in strateško. V ljubezni vas bo zajel val intenzivnosti. Oddajali boste posebno energijo in prebujali strasti. Osebe s katerimi boste prihajali v stik si bodo želele poglobiti odnos z vami.

Bik

Bik

Na ljubezenskem področju bo ozračje nestabilno. Če se boste spraševali kaj ste napravili narobe, je odgovor na dlani: Ničesar niste napravili narobe. Določene stvari potrebujejo čas, da se postavijo na mesto. V tem času poskrbite za več reda in strpnosti v svojem življenju. Oddih v naravi vam bo vsakič napolnil baterije, zato ustvarjajte okoliščine, da bo do tega prišlo. V četrtek in petek bodo v ospredju finančna vprašanja. Privoščite si lahko tudi manjše tveganje.

Dvojčka

Dvojčka

Če nekaj ne boste razjasnili od vsega začetka, se bo zadeva zapletla vse do točke, ko jo bo težko obvladovati. Nekaj vam bo pri srcu in boste to želeli izživeti do konca, vendar okoliščine za to zdaj niso še primerne. Odločajte se čim bolj racionalno. Le tako se boste izognili razočaranjem zaradi napačne presoje. Zdaj ni pravi čas za delovanje po instinktu.

Rak

Rak

Na čustvenem področju ne boste deležni vse podpore, ki bi jo potrebovali. Z nekom se bo potrebno boriti, da bi dosegli svoj prav. Naj vas to ne vrže iz tira. Ne jemljite vsega preveč resno. Na ljubezenskem področju boste nekaj idealizirali, obenem pa isto situacijo postavljali pod mikroskop. Pod takšnimi pogoji splošna slika ne more biti dovolj jasna, zaradi tega se raje izogibajte pomembnim odločitvam.

Lev

Lev

Z nekom se ne bosta strinjala glede ključnih stvari, zato bo prihajalo do trenj. Ne skušajte svoje volje uveljavljati za vsako ceno. To bi vam na dolgi rok bolj škodilo kot koristilo. Zdaj je najbolj pomembno, da situacijam in osebam uspete pripisati pravo vrednost. V torek in sredo boste drago osebo reševali iz težav. Vaša pomoč bo zelo dragocena.

Devica

Devica

Na finančnem področju raje preverite ali je vse tako, kakor je bilo dogovorjeno. Možno je, da bo nekdo pozabil na obljubo. Zdaj je odličen čas, da investirate v svoje znanje. Če vas nekaj še posebno zanima ne zapravljajte časa in se tej zadevi posvečajte z vsem srcem. To vam bo pomagalo biti v boljšem stiku sami s seboj. Na krajših potovanjih boste spoznavali zanimive sogovornike.

Tehtnica

Tehtnica

Hoteli boste vse ali nič, obenem pa ne boste prepričani kaj. Bližnjim bo težko z vami, ker ne bodo vedeli kako vas jemati. V uteho vam bo lahko družina, vendar ob tem ne pozabite, da imajo tudi ostali svoje želje in potrebe, in da se vse ne more vrteti okrog vaših pričakovanj. V četrtek in petek boste prijetno razpoloženi, medtem ko bo vikend nekoliko stresen.

Škorpijon

Škorpijon

Vaša notranja moč bo tako silovita, da jo bo potrebno intenzivno sproščati. Sami boste najbolje vedeli kaj je potrebno napraviti. Zdaj bi bilo izredno nespametno zadrževati čustva. Dovolite si čutiti in izkusiti to kar domuje v vas. V ponedeljek in torek boste imeli opravka z osebami, ki vam niso dorastle. Ne ukvarjajte se preveč z njimi. Sledite svoji poti.

Strelec

Strelec

Dobra stvar s starimi prijatelji je, da se lahko oboji obnašate neposredno, tudi otročje. Zdaj potrebujete veliko pristnosti v odnosih, zato ustvarjajte okoliščine, da bo srečanj z določenimi osebami čim več. Dovolj pametni boste, da vam bo jasno kdaj molčati. V dani situaciji bi bilo zdaj nespametno razkriti vse karte. Spoštovali vas bodo, ker se boste tudi sami vedli spoštljivo.

Kozorog

Kozorog

V karieri bo nekaj preglavic, ki bodo odvisne od zunanjih faktorjev. Od vas se bo pričakovalo veliko, ne bo pa jasno točno kaj. Na ljubezenskem področju boste imeli izjemno sposobnost realne presoje, kar lahko uporabite tudi za nasvete bližnjim. Ponedeljkovo jutro bo nekoliko naporno, sledili bodo bolj enostavni dnevi. Vikend raje preživite v krogu domačih.

Vodnar

Vodnar

Glede nečesa si ne boste delali nobenih utvar. Jasno bo, da zadeve niso več takšne kot ste še nedavno pričakovali. Kar lahko zdaj napravite je, da svoje energije usmerite racionalno. Prioriteta naj bo odnos, ki ga imate sami s seboj. Če se z ozirom na nekaj ne počutite v redu, tega raje ne napravite. Nekdo vam bo podaril moder nasvet. Prisluhnite mu.

Ribi

Ribi

Učenje postavite na prvo mesto. O sebi in življenju se lahko prav zdaj naučite toliko, kolikor se niste v zadnjih letih. Ne bodite zaskrbljeni zaradi sprememb, ker so neizbežne. Kar boste sejali zdaj morda ne bo obrodilo sadov čez noč, bodo pa sadovi bolj bogati. Zapomnite si to modrost: Če ste najpametnejša oseba v neki sobi, se nahajate v napačni sobi.