Tedenski horoskop

24.2.2020 -1.3.2020

Oven

Oven

V teh dneh boste nagnjeni k zapiranju vase. Potrebovali boste mir in čas za stvari, ki vas resnično veselijo. Možni so tudi pomembni karierni premiki, do katerih lahko pride s premišljenim načrtovanjem prav v teh dneh. V ljubezni boste na prvo mesto postavljali sebe. To bo dobro predvsem za tiste, ki ste zadnje čase pozabljali nase. Do pomembnega odgovora lahko pridete tudi preko sanj ali intuicije.

Bik

Bik

Na nekoga ne smete računati samo zato, ker bi mu v podobnih okoliščinah vi bili na razpolago. Tokrat se bo izkazalo, da se lahko zanesete le sami nase. V ospredju bo tudi odnos z nekom, ki ima avtoriteto. Potrebno se bo odzvati hitro in pokazati čim več fleksibilnosti, če želite doseči svoj namen. Dogovori naj bodo čim bolj jasni. Ne jemljite nečesa za samoumevno.

Dvojčka

Dvojčka

Na dane okoliščine se boste odzivali hitro in burno. Tokrat vas nihče ne bo uspel žejne speljati čez vodo, saj boste dobro vedeli kaj želite. Imeli boste tudi možnost poglobiti osebni odnos, vendar morate dati sogovorniku priložnost, da vam svoja stališča pojasni v miru. Pri delu boste v teh dneh manj učinkoviti, možni so tudi zastoji v komunikaciji.

Rak

Rak

Potrebno se bo odločiti zelo hitro. Postavite na mizo vse karte in nekomu pojasnite kaj ste pripravljeni dati in kaj sprejeti. Vse kar odstopa od vaših okvirjev naj ne bo predmet pogajanj, saj bi si tako napravili medvedjo uslugo. Na partnerskem področju bo ključno, da ohranite miren um. Le tako se boste lahko uspešno potegovali za svoje cilje.

Lev

Lev

Na delovnem področju se boste ukvarjali tudi s stvarmi, ki bi jih morali napraviti drugi. Vaš čut za odgovornost bo tolikšen, da zadev enostavno ne boste mogli pustiti nedokončanih. V kratkem vam bo jasno, da so bila vaša predvidevanja neke situacije točna. Napravili boste vse kar je v vaših močeh, da bo nekaj opravljeno kakor je treba. Potrebovali boste več prostega časa in daljše sprostitvene intervale. Privoščite svojemu telesu kar potrebuje.

Devica

Devica

Na ljubezenskem področju boste želeli nekaj razumeti ali spremeniti. Ker se vsega ne da vedno pojasniti ali razumeti, se lahko ujamete v igro brezpredmetnih vprašanj. Ustavite se čim prej. Dajte času čas, predvsem pa nekomu priložnost, da pokaže iz kakšnega testa je narejen. Naj se vam nikamor ne mudi. Če je zdaj kaj nejasno, ne skušajte izsiliti odgovora. Na finančnem področju boste imeli srečno roko.

Tehtnica

Tehtnica

Vaš čustveni svet bo izredno intenziven. Nekaj vam ne bo šlo v račun in boste želeli vzpostaviti stanje, kakršno je bilo nekoč, a raje skušajte razumeti, da se s časom vse spreminja, in da se je temu potrebno prilagoditi. Ključno bo, da opazujete kaj se dogaja okrog vas in znotraj vas. Na poslovnem področju boste nekomu nudili dragoceno podporo.

Škorpijon

Škorpijon

Več bo prerekanj in besednih dvobojev. Nekdo si ne bo pustil dopovedati nečasa, kar bi bilo zelo koristno zanj in za vas. Če imate opravka z mladostniki, se oborožite z vso potrpežljivostjo, ki je premorete. Na ljubezenskem področju bodo v ozračju čudni nesporazumi. Spraševali se boste, ali nekdo sploh razume kaj mu želite povedati, po drugi strani pa bodo tudi vaše besede zvenele negotovo. Na situacijo skušajte pogledati z distance.

Strelec

Strelec

Splošno dogajanje v ljubezni bo bolj sproščeno, kot je bilo zadnje čase. Z nekom se boste imeli priložnost zbližati in izboljšati odnos. Dom bo središče vašega dogajanja, saj se boste ukvarjali z več praktičnimi zadevami v povazavi z družinskimi člani in bivanjskim prostorom. Če boste iskali nekoga, da za vas opravil neko storitev, se dobro prepričajte ali je razumel vaša pričakovanja.

Kozorog

Kozorog

Čas je odličen za ukvarjanje s športom in povečanje telesne aktivnosti. Lahko se celo začnete ukvarjati z nečim novim, kar bo blagodejno za vaše telo in razpoloženje. Odnosi z bližnjimi bodo zaviti v meglo. Z nekom ne boste uspeli vzpostaviti tekoče komunikacije, saj bosta na različni valovni dolžini. Več bo brezskrbnega družinskega veselja.

Vodnar

Vodnar

Bliža se čas, ko bo prišlo do pomembnega soočenja. Ne bojte se soočiti z osebami, ki vam ne morejo očitati ničesar. Sami pri sebi najbolje veste kaj je bil razlog vaših odločitev, zato lahko mirno spite. S strani prijateljev boste deležni vse podpore, ki jo trenutno potrebujete. V zameno boste postregli z dobrim nasvetom. V torek se izogibajte dogovorom v zvezi s financami.

Ribi

Ribi

Na nekaj boste začeli gledati z drugačnega zornega kota. Kar vas je še lani ob istem času navduševalo, ali skrbelo, bo zdaj imelo povsem drugačen pomen za vas. Veselili se boste druženj z novimi ljudmi ter pogovorov s starimi prijatelji. Nekdo sicer ne bo razumel vaših odzivov in odločitev, vendar boste sami pri sebi čutili, da delate prav.