Tedenski horoskop

30.3.2020 – 5.4.2020

Oven

Oven

Dane bodo vse okoliščine, da pokažete iz kakšnega testa ste narejeni. Počutili se boste tudi bolj umirjene in optimistično naravnane. Na delovnem področju lahko z mikro potezami dosežete veliko. Vaši predlogi bodo obravnavani z vso resnostjo, a jih morate nasloviti na pravi naslov. Deležni boste podpore s stani tistih, ki odločajo. Na ljubezenskem področju se bo dialog občutno izboljšal. Komunicirali boste odprto in sproščeno.

Bik

Bik

Čutili boste vso težo nekega dogajanja. Od vas se bo pričakovalo veliko, vendar boste prav toliko sposobni dati. Proti koncu tedna so možni nesporazumi v krogu prijateljstev. Pomanjkanje neposrednega kontakta lahko vpliva na šum v komunikaciji. Potrudite se biti čim bolj razumljivi in prijazni, ko boste razlagali svoja stališča. Primanjkovalo vam bo vitalnosti, zato počivajte več.

Dvojčka

Dvojčka

Do nedelje bo vladala zmeda, glede nečesa boste še negotovi, stvari bodo nedorečene. Na poslovnem področju bo malo stvari odvisnih od vas, zato se s tem sprijaznite in skušajte biti čim bolj umirjeni. Notranje spremembe, ki jih doživljate zdaj, bodo iz vas potegnile moč, za katero sploh niste vedeli. Od nedelje dalje se bo pričelo bolj dinamično dogajanje v ljubezni. Nekaj vam bo v veliko veselje.

Rak

Rak

Če nečesa ne morete spremeniti, to pač sprejmite. Napravite vse kar je vaši moči, da se boste počutili čim boljše. Stresu se sicer ne bo možno izogniti, lahko pa napravite veliko, da ga občutite čim manj. Od vašega razpoloženja bo odvisen tudi notranji mir vaših najbližjih. Vaš odziv na nepričakovane dogodke naj bo vedno premišljen in umirjen. Do vas bo prispela koristna informacija. Bodite odprti za novosti.

Lev

Lev

Delovne obveznosti bodo drugačne, a zato nič manj stresne. Postavljeni boste v posebno vlogo. Po eni strani boste v rokah imeli škarje in platno, po drugi strani pa si iz tega ne boste mogli dosti pomagati. Zdaj je tudi čas, ko se bo na partnerskem področju pokazalo kaj funkcionira in kaj več ne. Naj bo to priložnost, da zadeve zastavite drugače, boljše za vas.

Devica

Devica

Če imate opravka z otroki, bo to za vas velik izziv. Kar naenkrat se bo od vas pričakovalo drugačne stvari, in zdelo se vam bo, da niste vsemu kos. Na poslovnem področju boste zaenkrat še capljali na mestu. Cel čas se vam bo celo zdelo, da delate dva koraka naprej in tri nazaj. Poiščite si nove mentalne izzive. Koristilo bi, če bi začeli poglabljati znanje nečesa novega, drugačnega kot ste navajeni.

Tehtnica

Tehtnica

V središču dogajanja bodo družinske obveznosti in skrbi. Nekateri izmed vas bodo prevzemali nove odgovornosti in tako poskrbeli, da bo boljše nekomu drugemu. Druženja bo seveda bolj malo, zato pa se lahko pričnete ponovno ukvarjati s hobijem, ki vas je navduševal že v preteklosti. Od vikenda dalje boste občutno bolj sproščeni in boljše volje.

Škorpijon

Škorpijon

Prihajalo bo do navzkrižij interesov in prizadevali si boste, da bi obveljal vaš interes. Možno je, da boste imeli opravka z zelo neprilagodljivimi osebami, kar bo za vas frustracija. Kreativno razmišljanje bo ventil za nakopičeni stres. Povežite se z osebami, ki vas v tem smislu lahko navdihujejo. Na čustvenem področju boste nekaj jemali zelo resno.

Strelec

Strelec

Izogibajte se besednim dvobojem, saj bi vam po nepotrebnem jemali energije. Imeli boste opravka s konfliktnimi osebami in najboljša strategija bo, da poveste svoje mnenje, nato jih ignorirate. Z nekoliko sreče lahko prav v teh dneh naletite na informacijo ali temo, ki vam jo bo v veselje poglabljati. Vaš raziskovalni duh naj bo vselej odprt in na preži. Nekaj kar boste slišali 1. aprila žal ne bo le šala.

Kozorog

Kozorog

Postopoma boste spoznavali kaj je za vas resnično pomembno. Z ozirom na zdravje vam bo nekaj odleglo, boste pa bolj zaskrbljeni zaradi financ. Imejte tudi čim bolj zdrav odnos do hrane in prehranjevanja na splošno. Zdrava prehrana in obvladovanje stresa lahko zdaj ogromno pripomoreta k vašemu splošnemu počutju in ravnovesju. Znotraj doma boste nekaj spremenili po svojem okusu.

Vodnar

Vodnar

Od vas se bo vsak dan pričakovalo hitre odzive in jasne misli. Znašli se boste v situaciji, ki se bo spreminjala zelo hitro, vendar jo boste znali obvladovati. Ne računajte preveč na podporo okolice, saj se bo veliko oseb zdaj obnašalo neracionalno. Okrog 4. aprila bo nekaj še preveč nejasno, da bi se o tem lahko odločali. Počakajte, dokler na voljo ne bo več informacij.

Ribi

Ribi

Vaš notranji mir bo na preizkušnji. Bodite čim bolj pragmatični in se ne ubadajte z nepreverjenimi informacijami, ki jih nekdo cel čas širi. Zaupajte raje strokovnjakom, ki vedo o čem govorijo. Bolj kot se boste ubadali s trivialno literaturo, slabše bo. Na ljubezenskem in prijateljskem področju boste komunikativni in odprti.