Tedenski horoskop

13.1.2020 – 19.1.2020

Oven

Oven

Resnobnost, ki je v ozračju prisotna že od prejšnjega tedna, se bo razblinila šele v nedeljo zvečer. Najbolj pametno bo, da se ta teden posvetite delu in svojim dolgoročnim načrtom. Ponedeljek in torek sta lahko zelo produktivna dneva, vendar se morate usmeriti v cilje in ukrepati primerno. Medosebni odnosi bodo bolj lahkotni od srede dalje.

Bik

Bik

V dani situaciji se boste odzvali zelo zrelo in odgovorno. Izkušnje, ki ste jih nabirali v zadnjih letih, bodo za vas pravi zaklad. Iz njih lahko napravite preskok, ki ga želite že dolgo. V petek in soboto obstaja večja verjetnost, da boste imeli opravka z osebami, ki rade dramatizirajo. Ne spustite se na njihov nivo. Ohranite mirno kri in jih preprosto ignorirajte.

Dvojčka

Dvojčka

V igri bo več stvari hkrati. Z ozirom na finance ne računajte slepo na druge, prihajalo bo do nepričakovanih stvari, ki jih boste morali reševati vi. Na partnerskem področju boste čutili čudno vrsto pritiskov. Nekaj ne bo povedano, vendar bo jasno za kaj gre. Če želite jasnost, jo boste morali izzvati, saj se samo od sebe ne bo zgodilo nič. Najbolj pozitiven dan za pogovore in srečanja bo četrtek.

Rak

Rak

Na partnerskem področju in v poslu se bodo odvijale resne stvari. Zdaj gotovo ni čas za brezskrbnost in razigranost, potrebno bo sprejemati konkretne odločitve, ki bodo imele posledice tudi na druge osebe. Čeprav se vam zdi, da na nekaj nimate vpliva, lahko preko svojih stališč sooblikujete naravnanost drugih. V soboto boste imeli dobre sogovornike.

Lev

Lev

Na delovnem področju bo, kot ničkolikokrat, uspeh nečesa prepuščen izključno vam. Od bližnjih ne boste prejemali vse podpore, ki bi jo upravičeno potrebovali, zato se boste morali dodatno angažirati. Ker znate dobro ločiti pomembne stvari od postranskih, vam neko opravilo ne bo povzročalo težav. Od nedelje dalje bo bolj prijetno tudi v ljubezni.

Devica

Devica

Počutili se boste na razpotju. Pred seboj boste imeli nekaj znanega, kar vam ne ustreza več, in nekaj neznanega, kar bi želeli spoznati. Odločitev bo enostavna in sami sebe boste presenetili, ker se boste na nekaj odzvali drugače kot običajno. Kdor vas je razočaral v preteklosti, vas bo verjetno tudi v prihodnosti, zato skrbno izberite osebe, ki bodo v vašem bližnjem krogu.

Tehtnica

Tehtnica

Okrog družine in doma se bodo vrtela resna vprašanja. Čeprav boste neodločni, se bo odločiti treba. Dani vam bodo vsi pogoji, da spoznate resnično sliko neke situacije, pri tem vam utegne pomagati nekdo, ki ima veliko izkušenj in avtoriteto. Sprejmite dober nasvet, saj vam lahko prihrani veliko časa in živcev. Nujna bo korenita sprememba.

Škorpijon

Škorpijon

Pogovori bodo resni in poglobljeni. Besede nekoga vas utegnejo zelo presenetiti, obenem pa vam bodo dale misliti. Vprašajte se v čem ima ta oseba prav in ji pridite nasproti. Na ljubezenskem področju bo najbolj intenzivno od petka dalje. Nekomu boste želeli stati ob strani ali mu nekaj dokazati. To bo možno le, če mu boste pripravljeni prisluhniti.

Strelec

Strelec

Hrana bo imela zelo pomembno vlogo pri vašem počutju in razpoloženju. Izbirajte kakovostna živila in se izogibajte vsemu, kar vam preverjeno škodi. Na finančnem področju bo potrebno nekaj doreči. Če se z nekom ne strinjate glede materialnih vidikov skupne zadeve, mu to povejte zelo jasno. V ljubezni vam nekaj ne bo povsem jasno. Če želite izvedeti, vprašajte.

Kozorog

Kozorog

Prišlo bo do razpleta, ki ga čakate že dolgo. Ker ste v zadevo vložili veliko energij, boste z rezultatom zadovoljni. Novost bo vplivala tudi na način kako se boste odslej počutili sami s seboj. Pomembno je, da zasledujete pravico. Nekdo vam bo s svojimi besedami dal globoko misliti. Tudi sami boste pri drugih sprožali globoke občutke.

Vodnar

Vodnar

Še ta teden naj gre mimo, potem pa se bodo zadeve postopoma izboljševale. Do takrat se usmerite v majhne korake, ki jih lahko napravite sami, ne da bi se morali zanašati na druge. Čeprav boste pogrešali podporo ali prisotnost nekoga, lahko zmorete tudi s svojimi močmi. Torek in sreda bosta bolj prijetna za ljubezen.

Ribi

Ribi

Negujte prijateljstva, saj jih boste potrebovali. Dobro se boste počutili predvsem v družbi resnih in zanesljivih oseb. Vse kar je povezano s polovičnimi odgovori in negotovostjo vas ne bo več pritegnilo kot bi vas nekoč. Na ljubezenskem področju si boste glede nečesa prišli na jasno. To bo izboljšalo tudi občutek, ki ga imate sami do sebe.