Tedenski horoskop

11.11.2019 – 17.11.2019

Oven

Oven

Finančni dvomi bodo kmalu razjasnjeni. V naslednjih dneh se ne odločajte zaletavo, saj se bo v nadaljevanju ponudila priložnost za ugoden razplet. Zaupajte osebam, ki so vam vedno stale ob starani. Tudi tokrat vas ne bodo razočarale. Partner se bo najverjetneje ukvarjal z zdravstvenimi težavami. Vaša prisotnost mu bo v veliko pomoč. V teh dneh skušajte čim bolj živeti sebe ter v skladu s svojimi interesi. To vam bo prinašalo nove poslovne in osebne priložnosti.

Bik

Bik

Malo verjetno je, da v naslednjih dneh ne bo prišlo do komunikacijskih zapletov. Pripravite se na to, da vas sogovorniki ne bodo povsem razumeli, ali da si bodo vaše besede razlagali preveč čustveno. Po potrebi sproti pojasnjujte kaj ste želeli povedati in pri sogovorniku preverite kaj je razumel. Ne dovolite pa, da se »obračanje besed« uporabi kakor izgovor. Če sta se z nekom nekaj dogovorila, imate pravico zahtevati, da obljubljeno uresniči. Finančni dogovori še ne bodo zaključeni, bodo pa vodo peljali na vaš mlin.

Dvojčka

Dvojčka

Več pozornosti bo potrebno nameniti zdravju in zdravim življenjskim navadam. Vsakršen eksces lahko predrago plačate. Disciplina spanja bo nujna, če želite biti zbrani pri delu. V ljubezni bo dinamično. Dogajale se bodo tudi stvari, ki si jih niti slučajno ne bi predstavljali. Od vas se bo pričakovalo nekaj, česa najverjetneje ne boste razumeli. Postavljeni boste pred dejstvo, a imeli boste pozicijo odločevalca. Med vikendom bo več stroškov od načrtovanih.

Rak

Rak

Družina bo center vašega dogajanja. Veliko energij bo potrebno nameniti odnosom in urejanju tekočih zadev. Odnosi z mlajšimi utegnejo biti turbolentni, sploh če boste želeli uveljavljati svoja pravila. Na nekoga se lahko zanesete v kolikor vam je že dokazal, da je vreden vašega zaupanja. V nasprotnem primeru mu dajte priložnost, da se izkaže. Ne dajajte pa daril »na lepe oči«. Od tega bi imeli več škode kot koristi.

Lev

Lev

Vaš delovnik bo tako dinamičen, da vam bo primanjkovalo časa za dom in družino. Ne bodite prestrogi do sebe in si dovolite tudi čas zase in sprostitev. Vse lahko počaka, le zdravje ne. Na ljubezenskem področju se bodo srečne okoliščine pojavljale na vsakem koraku. Tudi odnosi z otroki bodo v naslednjih dneh pozitivni, zato ustvarjajte priložnosti za učenje in igro.

Devica

Devica

Če vas čaka pomembno srečanje, se na pot odpravite pravočasno. Možni so zapleti na cesti ali zamude, na katere ne boste imeli vpliva. Na vozilu preverite tudi olje, vodo in pnevmatike. Vse mora biti brezhibno! Odnosi z družino bodo zelo prijetni in topli. Uživali boste v družbi dragih oseb in z njimi delili pozitivne izkušnje. Ljubezni posvečajte točno toliko, da ne greste preko sebe.

Tehtnica

Tehtnica

Veliko bo besed in dogovarjanj, končnega dogovora pa še ne bo. V naslednjih dneh boste negotovi glede odločitev. Nekdo vam bo skušal svetovati racionalno, a racionalna pot ni vedno najbolj optimalna. Če vas določena vprašanja preveč obremenjujejo, jih začasno dajte na stran. Reševali jih boste, ko bo ozračje bolj umirjeno. Na finančnem področju bi bilo zelo nespamento zdaj tvegati preveč. Zmernost bo poplačana.

Škorpijon

Škorpijon

Zdelo se vam bo, da sebe ne izražate kakor bi želeli. Nekaj vas bo oviralo tako pri delu kakor na osebnem področju. Šlo bo zgolj za zunanje okoliščine, ki bodo v naslednjih dveh tednih že za vami. Do tedaj se usmerite v razmišljanje in poglabljanje odnosov. Čim bolj se obkrožajte se z osebami, ki vas resnično podpirajo. Konfliktov zdaj res ne rabite. Ne iščite jih.

Strelec

Strelec

Sreča je na vaši strani, vendar bodo nasprotniki ali omejujoče okoliščine aktivne še dva tedna, zato bodite potrpežljivi. Svojih načrtov še ne razkrijte popolnoma. Informacije raje delite premišljeno, s kapalko. V ponedeljek in torek čim več časa namenite svojemu dobremu počutju, saj se vam bo to obrestovalo. Če vas nek odnos pri tem ovira, se mu izognite.

Kozorog

Kozorog

Prijateljski odnosi bodo manj jasni kot običajno, z nekom utegnete razviti čudno komunikacijo. Če vas besede drugih motijo, jim to skušajte pojasniti na prijazen način in postavite zdrave meje. Torek bo naklonjen za ljubezen, zgodi se lahko celo nekaj tako nepričakovanega, da boste ostali brez besed. Če imate željo po potovanju v oddaljene kraje je zdaj odličen čas, tudi zgolj za načrtovanje.

Vodnar

Vodnar

Imeli boste močne nasprotnike, a tudi dobre zaveznike. Kar želite uresničiti se ne bo zgodilo čez noč, zato morate najti način, da boste svoje energije vlagali pametno. Čustveno doživljanje bo močno zlasti v ponedeljek in torek, ko vam glede nečesa ne bo vse jasno. Jasnih odgovorov zaenkrat še ne bo, a se s tem ne ukvarjajte. Počnite stvari, ki so vam pomembne.

Ribi

Ribi

Včasih se boste spraševali ali ste na pravi poti, ali nekaj delate prav. Imejte vselej v mislih, da morate zadovoljiti tudi svoje potrebe, ne le potrebe ostalih. Zmeda v ljubezni bo prisotna le v kolikor boste nekomu pripisovali vrednost, ki je nima. Na osebe in okoliščine bo potrebno gledati zelo realno, brez rožnatih očal. Med vikendom bo prijetno.