Tedenski horoskop

16.9.2019 – 22.9.2019

Oven

Oven

Občutljiv želodec bo povezan bolj s stresom kakor s prehrano. Vzemite si vsak dan čas zase in se predajte aktivnostim, ki vas izpolnjujejo. Partner vam bo stal ob strani in vas podpiral, tako da boste nekaj lažje prebrodili. Če ste samski, lahko računate na podporo s strani dragih prijateljev. Kar vas je zadnje čase toliko obremenjevalo, bo zdaj čez noč zglajeno. Okoliščine se bodo uredile same od sebe.

Bik

Bik

V ljubezni bo nekaj nedorečenega, vendar se tega ne boste povsem zavedali. Do nesporazuma lahko pride samo zato, ker med pogovorom nekoga ne boste poslušali. Vprašajte se ali ste zares razumeli kaj vam je draga oseba želela sporočiti. Pozitiven premik lahko pride na delovnem področju, vendar bodo za uspeh nujne utrjene delovne navade. Zaradi katere razvade samo čas izgubljate? Ko boste to razvado opustili, se bo nekaj začelo odvijati hitreje.

Dvojčka

Dvojčka

Na ljubezenskem področju bo brezskrbno in prijetno. Prihajali boste v stik z novimi ljudmi in na javnost boste napravili dober vtis, vendar ne smete polemizirati. Potrudite se čim več ljudi prijazno vključiti v vaše načrte. Ko boste uspeli nekoga prepričati, da vam je njegova korist res v interesu, bo vajin odnos zacvetel. Družina bo zahtevala več vaše prisotnosti, vendar bo obveznosti toliko, da boste morali nekje popustiti.

Rak

Rak

Iščite čim več podatkov na temo, ki vas toliko zanima. V tem tednu lahko povsem naključno pridete do informacij, ki bodo za vas zelo koristne. Do informacij lahko pridete preko branja ali pogovorov. Pomembno je le, da vztrajate pri iskanju. Novost vam lahko poenostavi nekaj pri delu, zato se ne otepajte nečesa samo zato, ker vam je nepoznano. Vaš interes do določenih vprašanj se bo nekomu zdel pretiran, v resnici pa bo koristen vsem.

Lev

Lev

Na krajših potovanjih ali izletih boste spoznavali nove osebe. Nekatere vam lahko razširijo obzorja. Bodite vedno odprti za učenje in poslušajte tiste, ki so na svojem področju strokovnjaki. Petak in sobota sta kot naročena za druženje in širjenje družbene mreže. Odprtost tudi do tistih, ki ne razmišljajo kakor vi, vam lahko prinese nekaj koristnega. Povezovali se boste z vplivnimi osebami.

Devica

Devica

Kar se je nedavno zgodilo vas sicer še ni povsem prepričalo, vendar se zaradi tega ne smete obremenjevati preveč. Ubadajte se raje s stvarmi na katere lahko vplivate. Dobro uslugo si, na primer, lahko napravite že z zdravo prehrano. V soboto ne sprejemajte preveč impulzivnih odločitev. Zavedajte se, da nečesa ne poznate toliko, da bi o zadevi lahko sodili.

Tehtnica

Tehtnica

V ljubezni boste imeli več razlogov za veselje. Odnosi s partnerjem bodo bolj sproščeni, kar bo vplivalo tudi na ostala področja življenja. Če ste samski utegnete prav v teh dneh srečati osebo, ali več oseb, ki vam bodo poudarile nasmeh na obrazu. Zdaj je odličen čas za postavljanje želja. Najprej vam mora biti jasno kaj si želite, potem bo pot do uresničitve teh želja zelo kratka.

Škorpijon

Škorpijon

Čutili boste potrebo bo svojem notranjem svetu. Potrebovali boste svoj mir in čas za razmišljanje ter odklop. Če vas bo partner spraševal ali je vse v redu ga pomirite, ne pustite pa se motiti. Ves čas, ki ga boste zdaj namenili sebi in razmišljanju o sebi, se bo obrestoval v obliki izboljšanja vaših življenjskih razmer. Pri komuniciranju s tujci so možni manjši nesporazumi, zato imejte to v mislih, ko boste sklepali dogovore.

Strelec

Strelec

Ne odzivajte se na provokacije. V vsaki situaciji ohranite mirno kri in dosegli boste največ kar lahko. Zastoji in zamude ne bodo povezani z vami, lahko pa z dobrim predlogom pripomorete k temu, da se bo neka situacija razpletla zelo enostavno. Od petka dalje se bodo pričele ustvarjati nove okoliščine na družabnem področju. Sklepali boste koristna zavezništva. Sodelovanje z ljudmi bo bolj enostavno.

Kozorog

Kozorog

Ne naložite si več dela kot ga trenutno zmorete opraviti. Čas za počitek je nujen, čeprav bo obveznosti veliko. Ključno je, da zdaj napravite seznam prioritet in iz njega črtate zadnje tri stvari iz seznama. Le tako vam bo uspelo v doglednem času napraviti kar je pomembno, obenem pa ohraniti notranji mir. Zdrav način življenja bo prispeval k izboljšavam tako v ljubezni kot tudi v poslu.

Vodnar

Vodnar

Na osebnem področju bo zelo dinamično. Dvomi, ki so vas najedali nedavno, bodo zdaj že preteklost in počutili se boste bolj sproščene. Dogajale se bodo stvari, ki bodo zahtevale korenite spremembe. Ker ne boste vedno vedeli kaj se skriva v ozadju določenih potreb, poslušajte nasvet nekoga, ki se na zadeve spozna. Nedelja bo dober dan za sprejemanje odločitev.

Ribi

Ribi

Zmeda bo povezana z drugimi, ne z vami. Zaradi tega se raje usmerite le nase in odmislite dogajanje okrog vas. Če nekdo ne želi istih stvari kakor vi, to pač sprejmite in pojdite naprej. Kar se vam morda zdaj zdi nerazumljivo ali nejasno, se vam bo v bližnji prihodnosti zdelo lepo darilo. V soboto bo vaša ustvarjalnost na vrhuncu. Izkoristite to tako zasebno kot poslovno.