Tedenski horoskop

9.12.2019 – 15.12.2019

Oven

Oven

Hoteli ali ne, vaš ugled se bo povečal. Spremembe, ki nastajajo že od konca novembra, bodo zdaj prinesle rezultate. Pokazali boste iz kakšnega testa ste narejeni in nekoga morda pustili brez besed. Jasno bo, da imate tudi v ljubezni jasne predstave o tem kar si želite. Obnašali se boste zelo samozavestno in pragmatično. To bo uvod v nekaj, za kar si prizadevate že nekaj časa. V četrtek vas čakajo novice in novosti.

Bik

Bik

Uspelo vam bo nekaj zgladiti, čeprav imate opravka z naporno osebo. Vaša pregovorna potrpežljivost bo tudi tokrat as v rokavu. Pozabite na nedavno izrečene besede. Sami veste, da nekaj ni neposredno letelo na vas. Pomembno je, da nekomu stojite ob strani kadar vas najbolj potrebuje. Izkušnje, ki si jih nabirate zdaj, bodo dragocene tako poslovno kot zasebno. S financami utegnete biti zaletavi.

Dvojčka

Dvojčka

Počutili se boste v vrtincu dogajanja. Vse se bo odvijalo okrog stvari, ki so bile pometene pod predpražnik ali pa jih doslej niste uspeli videti v pravi luči. Zdaj bo napočil čas, da sebi in drugim nalijete čistega vina. Četrtek bo razburljiv zlasti za ljubezen. Skušajte razumeti tudi drugo plat zgodbe. Ni vedno nujno, da imate prav samo zato, ker zavzemate neko stališče. Prejete novice bodo presenetljive. Napravite iz njih nekaj dobrega.

Rak

Rak

Na partnerskem področju ne bo dolgčas. Nekateri izmed vas boste uživali kar ste gradili do sedaj. Če ste bili pri tem pragmatični in vztrajni, bodo sadovi sladki. Nekateri se boste začeli spopadati z novimi dejstvi o sebi ali drugih, ki jih doslej niste obravnavali dovolj resno. Ključno pri tem bo, da razumete kaj si v resnici želite in česa ne. Nesporazum na delovnem področju se bo rešil, vendar s časovnim zamikom. Bodite potrpežljivi.

Lev

Lev

Glede nečesa boste imeli vajeti v rokah, a tudi ogromno odgovornosti in vedno premalo časa, da bi zadeve napravili kakor želite. Obnašajte se zelo racionalno. Če nekaj ni možno napraviti v danem roku, napravite vse kar lahko do tedaj. V ljubezni bo premalo časa za sproščene trenutke v dvoje, delo bo okupiralo veliko vašega časa. Obeta se vam odličen nasvet od prijatelja. Ne jemljite ga preveč zlahka, v slišanih besedah se bo skrivala velika resnica.

Devica

Devica

Na ljubezenskem področju prihaja do postopnih, vendar jasnih premikov. Končno se ne boste več spraševali kaj potrebujejo drugi, ampak kaj lahko osreči vas. Odlično bi bilo, če bi se v tem času lotili novega hobija ali širili obstoječi interes. Vsa področja v katera boste zdaj vlagali, vam v naslednjem letu prinašajo pozitivne rezultate. V sredo in četrtek bo v ozračju več nemira in negotovosti. Naj vas to ne spodnese. Ostanite mirni.

Tehtnica

Tehtnica

Ključno bo, da nekomu stojite ob strani, čeprav vas ne bo prosil za pomoč. Družinski in čustveni odnosi naj bodo zdaj na prvem mestu, saj boste le tako uredili področje, kjer imate še nekaj odprtih računov. Na finančnem področju bo nekaj prepuščeno vam, kar vas lahko preseneti. Potrebno bo, da že na začetku poveste kaj ste pripravljeni plačati in kaj ne, tako da v nadaljevanju ne bo presenečenj.

Škorpijon

Škorpijon

Splošno dogajanje bo zelo hektično in imeli boste občutno premalo časa zase. Ko vam bo težko slediti določenim miselnim procesom, se enostavno ustavite in zadihajte. Le z umirjenim umom lahko sprejemate pametne odločitve, sicer si lahko napravite več škode kakor koristi. Ko ne boste vedeli v katero smer naprej, naj vas vodi prej intuicija kakor razum. Vprašanja glede premoženja se bodo odpirala od četrtka dalje.

Strelec

Strelec

Vse kar boste potrebovali je stabilnost in podpora s strani bližnjih. Na vas bo odpadlo veliko breme, zato bo ključno, da se nekako razbremenite. Družina bo kot svetilnik v temni noči. Na vsakem koraku vam bo pomagala razumeti v katero smer je nujno kreniti. Partnerski odnosi bodo toliko stabilni, kolikor ste stabilni v sebi. Zdravje negujte tudi preko spanja.

Kozorog

Kozorog

Dogajalo se bo več stvari hkrati, sami pa boste postavljeni v središče dogajanj. Na osebnem področju boste čutili, da se v vas dogaja nekaj pomembnega. Bolj kot boste zvesti sami sebi, bolj bo podoben odziv prihajal tudi od zunanjosti. Zdaj je odličen čas za začetek nečesa novega v povezavi z zdravjem ali izgledom. Kar boste napravili zase, se bo kmalu obrestovalo.

Vodnar

Vodnar

Zdaj ne bi bilo pametno, da rinete v ospredje. Delujte premišljeno in zmerno, sicer si bodo vaša dejanja razlagali napačno. Ves čas, ki ga boste namenili osebam, ki vas resnično potrebujejo, bo dobra investicija za prihodnost. V ljubezni bo lep dan ponedeljek. Lahko poiščite tudi prijatelja, s katerim sta izgubila stike. Pogovor vas utegne presenetiti.

Ribi

Ribi

Še naprej je obdobje zelo ugodno za nove veze in poznanstva. Potrudite se okolici pokazati kaj vse znate in ste. Nekdo bo z lahkoto prepoznal vaše talente. Na ljubezenskem področju bo ključno, da nekaj najdete najprej v sebi, šele nato v ostalih. Če se ukvarjate z ustvarjalnim delom, bo ta teden lahko zelo uspešen. Ne bodite preveč skromni, ko bo šlo za postavljanje novih ciljev.