Tedenski horoskop

1. 6. 2020 – 7. 6. 2020

Oven

Oven

V naslednjih dneh bodo prisotni komunikacijski šumi. Najbrž se tega ne boste zavedali, a tudi sami boste pri sporočanju nejasni. Med sredo in soboto se zato toliko bolj potrudite ohraniti jasnost misli in besed. Če načrtujete izlet, bodo okoliščine do zadnjega nejasne. Najboljša naložba bo vlaganje v znanje. V tem času se lahko preko pogovorov in branja naučite ogromno stvari, ki bodo koristne na vseh področjih. To naj poteka dinamično in interaktivno. Izogibajte se stagnaciji.

Bik

Bik

»Bolje vrabec v roki kot golob na strehi« je rek, ki v tem tednu še kako dobro ponazarja vaše finančno področje in s tem povezane odločitve. Kar je neotipljivo ali je zgolj v fazi hipotez, ne morete jemati preveč resno. Ne glede na to, boste na svoji strani imeli zaveznike. Nekdo vam bo pomagal bodisi s podajanjem svojega mnenja ali zgolj informacije. V ljubezni se vam bo zdelo, da se morate prepogosto ukvarjati z nepotrebnimi stvarmi.

Dvojčka

Dvojčka

Na osebnem področju boste kolebali med resnico in željami. V ozračju bodo zelo intenzivne, obenem pa tudi zmedene energije. Počutili se boste ujete v nekaj česa ne razumete. Nikar se zaradi tega ne obremenjujte. Počnite stvari, ki so vam resnično v zadovoljstvo, ne da bi bili zaradi tega odvisni od ostalih. V petek vam bodo najbolj drage osebe stale ob strani. Čaka vas tudi lepo presenečenje.

Rak

Rak

V družbi in družini boste najbolj razumevajoči od vseh. Zadeve boste videli v globino, ne le površinsko. Kot zunanji opazovalci vam bo zelo jasno kaj se dogaja z drugimi in zakaj se na določen način obnašajo. Dragim osebam boste lahko stali ob strani in jim nudili dragocene nasvete in oporo. Vaša intuicija bo v naslednjih dneh še močnejša kot je običajno.

Lev

Lev

»Kdor drugim koplje jamo, sam vanjo pade.« je rek, ki bo od torka dalje veljal za vse vpletene v neko situacijo. Imejte distanco do ljudi, ki jim ne zaupate. Tistim pa, ki so se vedno izkazali za zanesljive, stojte ob strani. V naslednjih dneh se boste veliko naučili o drugih, a tudi o sebi. Pridobljene izkušnje bodo dragocene na osebnem področju, pomagale pa vam bodo tudi na poslovnem. Petek bo zelo zanimiv dan za ljubezen. Pričakujete lahko lepo presenečenje.

Devica

Devica

Potrebno bo veliko elastičnosti in prilagajanja, zato da boste lahko kos novim izzivom. Na ljubezenskem področju bodo prisotne nejasnosti, posledično pa čudno razpoloženje. Ne iščite dlake v jajcu, sploh tam kjer ni potrebno. Kar je pomembno, postavite na prvo mesto. Pogovorite se o vsem kar vam trenutno leži na duši. Jasna vprašanja in iskreni odgovori so pogoj, da se nekaj spravi v red. Naj vas ne skrbi kaj si mislijo ostali, poskrbite za svoje dobro počutje.

Tehtnica

Tehtnica

Pred vami je zelo dinamičen teden. Na ljubezenskem področju boste deležni pozornosti, marsikomu izmed vas se bodo ponujale tudi nove priložnosti. Ko boste nekomu sporočali kako gledate na dano situacijo se spomnite, da so vaše besede lahko dvoumne. Vprašajte se kako bi sami drugega razumeli, če bi z vami govoril enako kakor vi z njim. Užitki bodo povezani tudi z dobro hrano in zanimivo družbo.

Škorpijon

Škorpijon

Poudarek bo na ljubezni in strasti. Silovitost čustev bo očitna in zaman bi bilo, če bi se želeli pred tem umakniti. Možno je, da bodo nekateri izmed vas prav v teh dneh, ali v kratkem, sprejeli drastično odločitev v povezavi z ljubeznijo. V srcu bo morda divjalo neurje, a vaše misli bodo lucidne in ne bo vam težko ubrati pravo pot. Na poslovnem področju boste razmišljali taktično in spremljali kaj se dogaja v ozadju.

Strelec

Strelec

Potrebujete prevetritev in druženje z ljudmi, ki razmišljajo odprto in se obnašajo velikopotezno. Kolikor je možno, si zlasti v teh dneh svoj krog ljudi izbirajte selektivno. Preveč besedičenja v prazno bi bila le izguba časa. Časa za partnerstvo ne bo v izobilju, boste pa zato toliko pridobili na ostalih področjih, da bo to koristno tudi za odnos v dvoje. Izmenjujte mnenja in poglede na svet.

Kozorog

Kozorog

Če ste v minulih tednih zanemarjali gibanje in zdravo prehrano, vas bo telo v naslednjih dneh opomnilo, da morate zanj nekaj napraviti. Tudi, če vas ne bo opomnilo, vseeno nekaj napravite za svoje zdravje. Vse kar boste v tem času vlagali v svoje dobro počutje, se vam bo bogato obrestovalo v naslednjih mesecih. Odlični boste pri vsem kar zahteva organizacijske sposobnosti in tehten premislek.

Vodnar

Vodnar

Več bo pogovorov z ženskami in prijetnega druženja. Značilno za naslednje dni je, da se boste imeli priložnost učiti od napak drugih. To bo dragocena šola, ki je ne bi bilo dobro prespati. Če ste samski se bo cel čas zdelo, da se v ljubezni odpirajo nova vrata, dejansko pa boste zgolj opazovali skozi okno. Če ste v vezi ustavite vsakršno možnost, da bi se po nepotrebnem razpredalo o preteklosti. Glejte naprej.

Ribi

Ribi

Svet boste želeli obrniti na glavo in v svoje življenje uvesti korenite spremembe. To vam lahko celo uspe, vendar boste zmotno mislili, da potrebujete sodelovanje drugih. Vse kar resnično potrebujete, si lahko podarite tudi sami in naleteli boste na enkratno priložnost, da do tega spoznanja pridete zares. Napravite seznam stvari, ki so za vas zdaj ključnega pomena. Napravite tudi načrt kaj morate napraviti, da boste lahko odkljukali vse iz seznama.