DomovArhivActive Koper ponuja noro zabavo

Active Koper ponuja noro zabavo

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Koper, 10. avgust 2016.  Ta vikend, ki ga bo podaljšal praznični ponedeljek, bo v športnem parku Active Koper ponudil, poleg že znane ponudbe aktivnosti, tudi atraktivno in zabavno tekmovanje v SUP-anju ter celo Gaberit SUP Polo turnir.

Tekma »SUPer Active Koper Race« je namenjena vsem, tudi začetnikom. Čeprav gre za tekmovanje, pa je namen tekme predvsem druženje in zabava. Tekma se bo začela v nedeljo, 14. avgusta ob 17. uri, pri čemer se morajo tekmovalci na lokaciji parka Active Koper na Semedelski promenadi oglasiti vsaj pol ure prej. SUP desko tekmovalci dobijo v samem parku vodnih športov.  Pravila tekme so preprosta in obsegajo 150 m slaloma med bojami in dodatnih 150 m šprinta v ciljno ravnino. Tekmujeta dva tekmovalca hkrati, zmaga pa tisti, ki je prej v cilju, boljši gre v naslednji krog. Prijavnina na tekmovanje je 10 evrov, vključuje pa tudi porcijo sardelic. Zmagovalci tekme bodo nagrajeni z atraktivnimi in uporabnimi nagradami.

Halo-SUP-43

Za dodatno in bolj nenavadno zabavo bo v ponedeljek, 15. avgusta ob 17. uri, poskrbel še Geberit SUP Polo turnir, kjer se bodo na plavajočem igrišču pomerile trojke (udeleženci turnirja se morajo na lokaciji Active Koper zglasiti ob 16. uri). Za udeležbo ni potrebno nobeno predznanje, cilj tekmovanja je zadeti gol nasprotnika ob ohranjanju ravnotežja. Zaradi različnih namernih in nenamernih »akrobacij« tekmovalcev je celotno dogajanje tudi izredno zanimivo za gledalce. Prijavnina na tekmovanje je 15 evrov na ekipo (v njej so trije člani), vključuje pa tudi porcijo sardelic za tri osebe. Zmagovalne ekipe bodo nagrajene z atraktivnimi in uporabnimi nagradami.

slilaka slika 1

Podaljšani vikend bo poleg stalne ponudbe aktivnosti parka vodnih športov Active Koper začinjen z demo testi Starboard SUP-ov. Na voljo bodo začetniški, tekmovalni, potovalni in številni drugi, ki jih bo možno preizkušati in najti pravšnjega zase, v primeru nakupa pa bo v času Active Koper SUP vikenda možno izkoristiti tudi poseben popust.

Prijave za SUPer Active Koper Race, Geberit SUP Polo turnir in demo teste Starboard SUP-ov so možne že danes na www.activekoper.si, pod ponudbo aktivnosti SUP (in datumom izvedbe aktivnosti).

Vzeli smo vsak svoj SUP ...
Vzeli smo vsak svoj SUP …

Ta vikend pa bo obiskovalcem parka na voljo tudi 600 kg težka ledena kocka polna Cedevite, ki bo ponujala veliko osvežitve. Na sploh bo vikend obarvan s številnimi nagradami, med katerimi bodo obiskovalci prejeli tudi 6 brezplačnih vstopnic za koncert Rock Šok s skupinama SIDDHARTA in DAN D.

Park vodnih športov Active Koper bo sicer odprt do 4. septembra vsak vikend. Ponudbo parka vodnih športov si lahko ogledate na www.activekoper.si, kjer lahko tudi rezervirate posamezno aktivnost. Dnevno dogajanje in utrip v parku vodnih športov pa lahko spremljate na facebook strani https://www.facebook.com/activekoper/.