DomovArhivActive Koper v znamenju adrenalina

Active Koper v znamenju adrenalina

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Prihajajoči vikend v znamenju adrenalina

Prihajajoči vikend bo v znamenju deskanja na vodi in adrenalinskih športov. Park vodnih športov Active Koper bo vikend popestril s FoldAIR DEMO DAY dogodkom, ko se bodo na Semedelski promenadi predstavili izkušeni deskarji na vodi, ki bodo na napihljivih objektih FoldAir izvajali skoke in atrakcije na vodi. Tako imenovani »Wakeboard« bo na voljo za vse obiskovalce tako začetnike, ki se lahko udeležijo tečaja »vejkanja« kot že izkušene, ki bodo lahko preizkusili skakalnico ali drsnik tudi sami. Vsi pa bodo lahko testirali nove modele Slingshot desk ter se družili na povezovalnem »Ferry-boatu«, ki bo skrbel za prevoze z različnih lokacij.

14037355_10208808434101367_2136983037_o

Active Koper Wake Day

Ljubitelji adrenalina bodo svoje sposobnosti preverili pod in nad vodo s t. i. »Subgliderjem«, ali se zapeljali z vodnim skuterjem ali vodno tubo. Active Koper Wake day pa bo začinjen tudi s pestrim spremljevalnim programom. Z bogato ponudbo brezalkoholnih cocktailov in energijskih osvežilnih zajtrkov Seaside bar solution, »fire« šovom, predstavitvijo nekaterih novosti na področju vodnih športov, ne gre spregledati niti možnosti doživetega vodenega ogleda Kopra z Olaf skiroji ali kolesi.

Park vodnih športov Active Koper bo sicer odprt do naslednjega vikenda 4. septembra, ko bo z različnimi zanimivostmi in atraktivnim programom sklenil prvo poletje delovanja. Ponudbo parka vodnih športov si lahko ogledate na www.activekoper.si, kjer lahko tudi rezervirate posamezno aktivnost. Dnevno dogajanje in utrip v parku vodnih športov pa lahko spremljate na facebook strani https://www.facebook.com/activekoper/.