DomovArhivAvdicija za nove pevce APZ UP

Avdicija za nove pevce APZ UP

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

APZ UP predstavlja eno najaktivnejših družabnih dejavnosti za študente, dijake in druge glasbene navdušence. Na zelo kakovostnem nivoju omogoča umetniško poustvarjanje, z organizacijo koncertov pa bogati koncertno dejavnost na Obali. Pevci in pevke se redno predstavljajo na koncertih in tekmovanjih doma in v tujini, od koder se vsakič znova vračajo z največjimi uspehi. Letošnje jubilejno, deseto leto delovanja, je zbor sklenil na slovesni podelitvi priznanj in plaket Mestne občine Koper, na katerem je prejel “Priznanje z veliko plaketo” ter z zmago na tekmovanju na Irskem.

Avdicija bo to sredo, 3.12.2014, med 18.45 in 19.45 uro v predavalnici Burja 1, na Fakulteti za humanistične študije Koper. Prijave zbirajo do jutri, torka, 2.12.2014 na elektronski naslov sanja.dukic@soup.si.

Za vse dodatne informacije se lahko obrnete na predsednico zbora Sanjo Đukić (sanja.dukic@soup.si, 041 291 454) ali na novega dirigenta letošnje sezone Mirka Ferlana (mirkotennis@yahoo.it, 041 224 843). Več informacij je najti tudi na spletni strani KJE SO MOJE NOTE ali na Facebook strani APZ UP.

Punce hitro zgrabite kakšnega fanta in ga pripeljite s sabo. Fantje, vi pa se ne bojte, saj punce nič ne grizejo! Pridruži se tudi ti in postani del zgodbe o uspehu!