DomovArhivDoživite najlepše mesto malo drugače

Doživite najlepše mesto malo drugače

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Letošnja kartica doživetja KOPER CARD je nadgradila svojo ponudbo, kar občankam in občanom ali tistim, ki prihajajo iz ostalih krajev po Sloveniji omogoča še dodatna doživetja.

koperkard

S KOPER CARD do številnih ugodnosti!

Ob nakupu kartice KOPER CARD prejmete šest kuponov za znamenitosti in doživetja. Dva kupona veljata kot vstopnici za zvonik in Etnološko zbirko Pokrajinskega muzeja, medtem ko lahko ostale štiri kupone poljubno izkoristite za obisk ostalih mestnih znamenitosti ali za lokalna doživetja, pri čemer imate na voljo osem različnih možnosti. Na ta način vas kartica doživetja popelje na voden ogled Luke Koper, Pretorske palače ter obisk Pokrajinskega muzeja Koper.

To pa še ni vse … Kupon lahko izkoristite tudi v Slaščičarni Dehar, Caffe Loggi, turistični agenciji in trgovini Istranka ter v Sladoledarni na koprski tržnici, kjer za kupon prejmete ali kos sladice, vinsko degustacijo ali seveda sladoled. Poleg tega pa lahko kupon izkoristite tudi za avtobusni prevoz na katerikoli avtobusni povezavi podjetja Arriva.

KOPER CARD priljubljena med lokalnim prebivalstvom

Poleg obiska znamenitosti in doživetij, lahko izkoristite številne ugodnosti tudi  ob vsakokratnih nakupih na več kot tridesetih lokacijah v centru mesta. Vse ugodnosti pa veljajo tudi za imetnike kartice Koper Card Plus.

Zemljevid-KPC2015-doživetj-znamenitosti

Zdaj je pravi čas, da si zagotovite kartico doživetja!

Če še niste izkoristili kartico doživetja je zdaj pravi čas, da si jo zagotovite in doživite Koper malo drugače. Cena kljub številnim novostim ostaja ista, in sicer 12 evrov za odrasle, 10 evrov za dijake, študente in upokojence ter 9 evrov za otroke in skupine.

Prodajna mesta in zemljevid ugodnosti dobite TUKAJ.