DomovArhivEkipa FC Luka Koper sfiniširana

Ekipa FC Luka Koper sfiniširana

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

V nedeljo, 31. januarja, se je v Sloveniji formalno zaključil zimski prestopni rok in  čeprav imajo klubi do 26. februarja čas, da registrirajo proste igralce, se v Kopru, po besedah športnega direktorja Dušana Petkovića, to ne bo zgodilo. »V klub smo pripeljali 18 novih igralcev in ekipa je zdaj dokončna«, pravi in ne skriva zadovoljstva nad opravljenim delom. Čeprav med novimi koprskimi nogometnimi okrepitvami najbolj izstopata nogometna zvezdnika Albert Riera in Zlatan Muslimović, Petković meni, da se bodo s časom izkazali tudi drugi, v javnosti morda manj znani igralci. »Igralci iz treninga v trening napredujejo, zato sem prepričan, da smo na dobri poti«, pravi Petković in v isti sapi pove, da jih do prvega uradnega srečanja pomladnega dela prvenstva, ki bo 27. februarja z Olimpijo, čaka še veliko dela.

Sicer je že zadnja tekma proti Crveni Zvezdi pokazala, da v Kopru vlada povsem prenovljena, borbeno nabita nogometna atmosfera, zanimivo pa bo videti tudi, kako se bo koprska ekipa kosala z zagrebškim Dinamom, s katerim se bodo na domači Bonifiki pomerili v ponedeljek, 8. februarja, ob 16. uri.  

O trenutni sestavi koprske članske ekipe lahko prisluhnete v spodnji izjavi športnega direktorja Dušana Petkovića, drugi del pogovora, v katerem nam je Petković zaupal tudi ambicije kluba za pomladni del prvenstva, pa bomo na našem portalu ekoper.si objavili jutri.