DomovArhivFC Koper za Saro Mavri

FC Koper za Saro Mavri

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

FC Koper se je namreč aktivno vključil v dobrodelno akcijo zbiranja pomoči za 25-letno Koprčanko Saro Mavri, ki so ji odkrili tumor v glavi in zbira denar za zahtevno operacijo v tujini. Do 12. aprila mora zbrati še približno polovico sredstev za več kot 20 tisoč evrov težko operacijo, ki jo čaka konec aprila. V FC Koper so z zbiranjem sredstev za Saro začeli že minuli petek na srečanju z navijači, k sodelovanju pri zbiranju sredstev so povabili tudi kolektiva koprskih trgovin Mercator tehnika in Harvey Norman, največ sredstev za Saro pa računajo zbrati na sobotni tekmi.

Vsi tisti, ki bi radi pomagali Sari Mavri, boste namreč lahko svoje prispevke oddali v posebne škatle, ki jih bodo v ta namen postavili ob vhodu na igrišče. Več o zbiranju sredstev za Saro Mavri nam je povedala Sarina prijateljica Janja Klančar.


Sicer pa bo sobotna tekma, tako kot tudi vse ostale domače tekme na Bonifiki, za vse občanke in občane Mestne občine Koper brezplačna. Pogoj za to je brezplačna registracija v klub in izdaja posebne izkaznice, s katero bodo imeli prost vstop na vse domače tekme FC Koper. Registracijo je mogoče opraviti le osebno, na sedežu FC Koper, od jutri, 3. marca (med 10. in 12. uro ter 17. in 19. uro) dalje. Za vsa dodatna pojasnila glede izdaje izkaznic se lahko obrnete na marketing@fckoper.si. Ob tem velja pojasniti še, da bo FC Koper prost vstop omogoči tudi tistim občankam in občanom, ki jim do sobote ne bo uspelo pridobiti svoje izkaznice.