DomovArhivIstra in Kras vabita na izobraževanje za turistične delavce

Istra in Kras vabita na izobraževanje za turistične delavce

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Izobraževanje bo razdeljeno na dva dela. V prvem delu bodo predstavniki lokalnih turističnih organizacij predstavili turistično ponudbo Istre in Krasa, v drugem delu pa bo mag. Marijana Sikošek spregovorila o tehnikah nastopanja in veščinah, ki so nujne za uspešen nastop na sejmih in drugih promocijskih dogodkih.
Izobraževanje je namenjeno informatorjem v turistično informativnih centrih, receptorjem nastanitvenih obratov, zaposlenim v lokalnih turističnih organizacijah, turističnim vodnikom in drugim turističnim delavcem.

Izobraževanje je brezplačno, udeleženci si lahko izberejo tisti termin, ki jim najbolj ustreza:
– sreda, 4. marec, med 14. in 20. uro, v Hotelu Maestoso, Lipica ali
– sreda, 11. marec, med 9. in 15. uro, v Grand Hotelu Bernardin, Portorož.

Za oba termina je na voljo le še nekaj prostih mest. Prijavo lahko vsi zainteresirani oddajo preko elektronske pošte na ylenia.loredan@koper.si.

Organizatorji izobraževanja so:
Mestna občina Koper, občina Izola, občina Piran, občina Sežana, občina Divača, občina Hrpelje-Kozina, občina Komen, Turistično združenje Portorož, Turistično združenje Izola, Zavod za šport, turizem in prosti čas Sežana, Regionalni razvojni center Koper, Razvojni center Divača, Območna obrtno-podjetniška zbornica Sežana, Javni zavod Park Škocjanske jame, Kobilarna Lipica in Bernardin Group.