DomovArhivJam session za Danila Kocjančiča

Jam session za Danila Kocjančiča

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Danes minevajo tri leta, ko smo se v Mestni občini Koper z žalno sejo poslovili od glasbenika, sicer tudi občinskega nagrajenca Danila Kocjančiča. Avtorja številnih uspešnic, kot so Poišči me, Tina ne verjame, Anita ni nikoli, Črta, Si še jezna name, Amerika in skoraj koprske himne, ki jo je uglasbil, Ne na levo ne na desno, Koper, to je naše mesto, se spominjamo številni.

Radio Capris je tako Danilu Kocjančiču posvetil včerajšnjo in današnjo oddajo Dobro jutro, Obala, ko so že zjutraj gostili Draga Misleja – Mefa, Ladija Mljača, Matjaža Steržeta in Tulia Furlaniča. (foto Jaka Ivančič)

Zvečer bo v Snack baru v Žusterni Danilova glasba odmevala od 20. ure dalje. Njegovi prijatelji in glasbeni sopotniki se ga bodo spomnili s koncertom v obliki jam sessiona, ter tako skušali ohraniti spomin na njegov bogat opus in na večne uspešnice. Poleg že omenjenih, bodo za Danila zaigrali še Jadran Ogrin, Zdenko Cotič, Tinkara Kovač, Marjan Malikovič, Marino Legovič, Matjaž Švagelj in Franci Čelhar. Na koncertu bosta sodelovala tudi Slavko Ivančič in Danilov sin, sicer znani DJ Valentino Kanzyani.