DomovArhivKoprčani v gosteh znova brez točk

Koprčani v gosteh znova brez točk

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

DSC_2179Domžalčani so zabeležili tretjo zmago. Za njimi pa sta tudi dve tekmi z neodločenim rezultatom. Tako so se prebili na vrh lestvice v prvenstvu. Koprčani so v gosteh doživeli tretji poraz. Letos je tako obrnjena slika prejšnje sezone, kjer so Kozlički nabirali točke predvsem v gosteh, do danes pa je v tej sezoni Bonifika še nepremagan teren.

DSC_2188V prvih dvajsetih minutah so pobudo na igrišču prevzeli Domžalčani, ki so z nekaj na pol obetavnimi akcijami nagnali adrenalin v kosti koprskih navijačev. Poskušali so Žan Majer, Lucas Maria Horvat, Benjamin Morela, a žoga ni zatresla vrat FC Luke Kopra. Obe ekipi sta v nadaljevanju tekme sicer poskušali zadeti gol  s streli od daleč, vendar neuspešno. 41. minuta je znova postregla z zanimivim dogajanjem, ko je obramba primorcev za trenutek popustila in je žogo z glavo v gol želel poslati Husmani. Na srečo Koprčanov je ta slabo meril in žoga je zletela mimo gola.fccPričel se je drugi polčas in že v 47. minuti so Domžalčani prišli do priložnosti ter zadeli. Gol je zadel Morel.DSC_2194V nadaljevanju je bilo na igrišču nekaj več dogajanja in akcij z obeh strani. V 63. minuti so Koprčani potem, ko je Ruben Belima v dvoboju z Miho Blažičem padel v kazenskem prostoru, zahtevali najstrožjo kazen, a sodniška piščalka je ostala tiho.

Kmalu za tem je Joel Valencia z dobro izvedeno akcijo dodobra namučil domžalskega vratarja, a je žal mreža domačih ostala nedotaknjena.  V 71. minuti pa je na drugi strani Majer žogo poslal čez gol. V 88. minuti je Mance z natančnim strelom odločil o zmagovalcu včerajšnje tekme.

Naslednjo tekmo bodo Kozlički odigrali doma, v Koper prihaja  Radomlje.

* Športni park, gledalcev 600, sodniki: Bukovec (Lendava), Smej (Fokovci) in Anželj (Tišina).
* Strelca: 1:0 Morel (47.), 2:0 Mance (88.).
* Domžale: Golubović, Brachi, Črnic, L. Horvat, Blažič, Dobrovoljc, Majer (od 77. Juninho), Alvir, Morel (od 82. Vuk), Husmani (od 64. Vetrih), Mance.
* Luka Koper: Adam, Datković, Belima, Ibričić, Pučko, Teijo, Gregov, Štromajer (od 64. Muslimović), I. Horvat, Sikošek, Jurina (od 61. Valencia).
* Rumeni kartoni: L. Horvat, Mance, Alvir, Brachi; Teijo, Gregov.
* Rdeči karton: /.