DomovArhivMiklavževi skupni akciji

Miklavževi skupni akciji

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Z današnjim dnem pričenjata dve večji akciji, namenjeni spodbujanju ločevanja in zbiranja kosovnih odpadkov ter opozarjanja na dodano vrednost nakupovanja v koprskem mestnem jedru.

logo2
Prva akcija „Prinesi odpadek – odnesi nagrado“ je nastala v želji, da bi povečali okoljsko ozaveščenost občanov in jih spodbudili, da bi dosledno zbirali kosovne odpadke in jih odlagali v dveh zbirnih centrih na območju Kopra. Gre sicer za pred kratkim odprt Zbirni center Sermin in obstoječi Zbirni center Dvori pri Sv. Antonu, kjer lahko občani ob oddaji kosovnih sodelujejo v nagradni akciji in se potegujejo za številne privlačne nagrade. Vse, kar morajo storiti, je, da izpolnijo kupon, ki so ga prejeli skupaj z zadnjo položnico Komunale Koper in ga oddajo v škatlo, ki se nahaja na samem zbirnem centru. MOK-logo [Converted]Nagradna akcija traja med 5. novembrom in 5. decembrom, žrebanje nagrajencev pa bo 6. decembra, ob 11.00 uri, na Titovem trgu v Kopru, v okviru prireditve Miklavžev sejem, kjer se bo na posebni stojnici predstavila tudi Komunala Koper. Vsakega, ki bo sodeloval v nagradni akciji, bo Komunala Koper na enemu izmed dveh zbirnih centrov nagradila s priložnostnim darilom.

Akcija Zavoda Koper Otok

logo koper otok

Druga akcija je prav tako vezana na decembrsko praznično obdobje, v njej pa koprski mestni trgovci, združeni v zavod Koper Otok, vsem prejemnikom posebnega darilnega bona, ki so ga občani prav tako prejeli s položnico Komunale Koper, poklanjajo vrednostni kupon v višini 5 evrov, za nakupe nad 30 evrov. Ta je unovčljiv do 31. 12. 2014 v prodajalnah koprskega mestnega jedra, ki sodelujejo v skupni akciji.

Več podrobnosti o nagradni akciji in sodelujočih prodajalnah si lahko ogledate v pripetem letaku, ki so ga na dom prejela vsa gospodinjstva koprske in ankaranske občine oz. na spletnih straneh www.komunalakoper.si in www.koperotok.si oz. na FB profilu https://www.facebook.com/KomunalaKoper.

Akciji so poleg pobudnikov in sodelujočih trgovcev omogočili tudi pokrovitelji nagrad Butik Tigga, Agraria Koper, trgovina OVS, Mestna občina Koper in FC Luka Koper ter medijska pokrovitelja Radio Koper in Regional Obala.