DomovArhivModni zaključek tedna na Titovem trgu

Modni zaključek tedna na Titovem trgu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Trgovci starega mestnega jedra želijo s tovrstnim modnim dogodkom približati svojo ponudbo širši množici in jo opozoriti na svojo kvalitetno in široko ponudbo, predvsem trgovci z oblačili, obutvijo ter modnimi dodatki. Organizator dogodka je zavod »Koper otok«, ki združuje več kot 50 trgovcev, gostincev in ostalih ponudnikov starega mestnega jedra. Med člani zavoda »Koper otok« je tudi veliko ponudnikov, pri katerih si lahko kupci ustvarijo edinstveni slog oblačila.
Vso ponudbo si bo najlažje ogledati na Modni reviji na Titovem trgu, kjer se bodo sprehodile lokalne manekenke v oblačilih lokalnih sodelujočih ponudnikov. Vključeni bodo glasbeni nastopi, revija pa bo posvečena tako odrasli kot tudi otroški modi. Na Modni reviji bodo med drugimi sodelovali trgovina I&M, butik Extremee, Butik Tigga, Manufaktura, trgovina Yala, Lanč, Frizerski salon Žana in Brivnice & česalnice Koper.

Pokrovitelji dogodka so podjetje Saop, Komunala Koper, Avon, Cvetličarna Gea in Butik tiskovin. Medijski partnerji so Radio Capris, Regional Obala in Radio 1. Prireditev je finančno omogočila tudi Mestna občina Koper.

M216