DomovArhivNajbolj petična ladja, Regent Seven Seas Explorer ponovno v Kopru

Najbolj petična ladja, Regent Seven Seas Explorer ponovno v Kopru

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Svoj sloves prestižne ladje opravičuje s pestro umetniško zbirko, izjemnimi cvetličnimi dekoracijami, bogato opremljenimi kabinami ter izvrstno kulinariko.

DSCN4594

DSCN4582

Ladja Regent Seven Seas Explorer, poleg zelo bogatega programa raznovrstnih aktivnosti, nudi svojim gostom tudi izjemne kulinarične užitke. Gurmanski program zajema seznanjanje z bogato lokalno kulinariko s področja Španije, Italije, Grčije, Francije in tudi Slovenije. Posebno mesto na tem zemljevidu ima tudi mesto Koper, saj med drugim obiščejo ribogojnico Fonda, spoznajo lastnosti oljčnega olja, ter bogate sestavine solnega cveta.

DSCN4602

DSCN4609

Ena največjih kulinaričnih doživetij, ki ga nudijo na ladji Regent Seven Seas Explorer je tečaj kuhanja Arts Kitchen. Ta zanimivi tečaj gostom omogoča seznanjanje z različnimi kuharskimi tehnikami, kot tudi z mediteranskim načinom priprave hrane pod okriljem šefa Kathryn Kelly.

DSCN4608

DSCN4614

Posebnost kuharskega programa na tej potniški ladji je v tem, da ob prihodu v vsako pristanišče sodelujoči na tečaju dobijo seznam lokalnih sestavin, s katerimi bodo pripravljali jedi na kuharskem tečaju. Za zaključek kulinarične ponudbe gosti obiščejo eno izmed vrhunskih restavracij, kjer jim postrežejo z lokalnimi specialitetami v več hodnem meniju, po predhodnem dogovoru.

20160801_133547