DomovArhivNajbolj vroče vzhajajoče destinacije

Najbolj vroče vzhajajoče destinacije

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Deset vzhajajočih destinacij so izbrali na podlagi glasovanja popotnikov in največjega porasta pozitivnih odzivov in zanimanja  s strani uporabnikov TripAdvisorja.

Na vrhu lestvice najbolje ocenjenih je vietnamsko obalno mesto Da Nang, znano po svojih budističnih svetiščih, spokojnih plažah in odlični kulinariki, na drugem mestu je letovišče Sihanoukville v Kambodži, ki za marsikoga velja za še neodkriti biser, na tretjem pa je drugo največje mesto na Cipru, Limassol. Četrto mesto pripada tajskemu Ao Nang, peto turškemu pristaniškemu mestu Bodrum, šesto japonskemu mestu Nahi na južnem japonskem otoku Okinava, na sedmem mestu pa se je znašla tudi med Slovenci priljubljena Hurgada v Egiptu. V deseterico se je med drugim uspelo uvrstiti tudi Kazanu, prestolnici ruske avtonomne republike Tatarstana, Manausu sredi brazilske Amazonije in izraelskemu Eilatu.

Kot pravijo pri TripAdvisorju, deseterica s seznama ponuja odlično ocenjene možnosti za nastanitev, restavracije in dejavnosti, ki bodo navdihnile vse tiste, ki načrtujejo svoj dopust za leto 2015.

Kdo ve, morda pa se bo na tem prestižnem seznamu kmalu znašel tudi naš neodkriti biser Koper …