DomovArhivNova akcija “Tudi v Istri športamo”

Nova akcija “Tudi v Istri športamo”

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Ko sodelovanju so vabljena vsa športna društva oziroma ekipe, ki se ukvarjajo z zanimivimi in izvirnimi športi ali športnimi dejavnostmi, pa tudi vsa društva, ki so zaradi svojih članov, načinov treningov in celo obredov pred ali po tekmovanji drugačna ter si kot taka zaslužijo novo športno opremo oz. rekvizite, ki jih v okviru akcije podarja Banka Koper.

Rok za prijavo je nedelja, 8. februarja, prijave pa so možne prek elektronskega naslova istra@radiocapris.si. Prijava mora vsebovati kratko predstavitev društva in športa, ki ga to prakticira, in fotografski material, najizvirnejši pa se lahko predstavijo tudi v kratkem video posnetku.

Akcija pa se ne zaključi zgolj v dveh tednih, o najboljših in najbolj izvirnih bodo lahko poslušalci Radia Capris prek sms sporočil odločali še vse leto. Radio Capris bo izmed pet najbolj priljubljenih prijavljenih društev izbral tisto, ki se bo v letu dni najbolj razvilo, najbolj napredovalo oziroma bo uspelo doseči največ uspehov ter ga nadgradil z novo športno opremo.
Zmagovalno društvo bo tako svojo športno pot nadaljevalo v novi opremi in z novimi športnimi rekviziti v višini 1000 evrov, ki jih v okviru akcije podarja Banka Koper, ostala štiri najvišje uvrščena društva pa bodo prejela športne majice.