DomovArhivNOVO: Šport v Kopru tudi na spletu

NOVO: Šport v Kopru tudi na spletu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Prvi pomladni sončni žarki so koprskemu zavodu za šport prinesli tudi prvo uradno spletno stran, ki je uporabnikom že na prvi pogled izredno prijazna. Velike fotografije in pregledni meni ter urejeni videz številnih podstrani so namreč priročni in uporabni tudi za tiste, ki računalniških znanj in njegove uporabe niso ravno najbolj vešči. Tako lahko na strani zlahka najdejo vse potrebne informacije o samem zavodu, organigram institucije, naloge in področje delovanja, vse potrebne podatke o športnih objektih in površinah, ki jih ima Javni zavod za šport Mestne občine Koper v upravljanju ter cene storitev najema, vse to pa smiselno dopolnjujejo tudi aktualni dogodki in novice, ki jih zavod osvežuje redno.

Z vzpostavitvijo spletne strani je koprski Javni zavod za šport zadostil zakonskim pogojem, ki opredeljujejo javno objavo cenikov vseh storitev, ki jih zavod nudi, hkrati pa so omogočili zanimiv in pregleden vpogled v področje delovanja in športno infrastrukturo, ki je v Mestni občini Koper ne primanjkuje. Ob tem je to odlična priložnost izboljšanja trženja vseh objektov ter ustvarjanja boljših pogojev dela vsem s športom povezanih subjektov, bodisi društev, klubov, bodisi posameznikov.

Na spletni strani pa so poleg vsega na voljo tudi vse informacije o športnih društvih, ki delujejo v Mestni občini Koper, tako tistih, ki so včlanjeni v Športno zvezo Koper kot tudi tistih, ki vsa leta kandidirajo na razpisih koprske občine. Več o sami strani si lahko preberete kar tukaj.