DomovArhivObisk kitajske gospodarske delegacije iz Ningbo, je vse bliže

Obisk kitajske gospodarske delegacije iz Ningbo, je vse bliže

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Njihov prihod organizira SPIRIT Slovenije, in sicer v sodelovanju z Mestno občino Koper, Mestno občino Maribor, Mariborsko regionalno razvojno agencijo, občino Ajdovščina, Regionalno razvojno agencijo Severne Primorske, veleposlaništvom Ljudske republike Kitajske ter s podporo predsednika Državnega sveta Republike Slovenije Mag. Mitje Bervarja.

teambuilding

V času obiska bodo kitajski gospodarstveniki obiskali tudi slovenska podjetja, ki bodo izrazila interes za medsebojno poslovanje.  22. septembra 2016 bo organiziran tudi poslovni in investicijski forum v Unionski dvorani Grand Hotela Union na Miklošičevi 1 v Ljubljani. Poudarek bo na predstavitvah poslovnih in investicijskih priložnosti v Sloveniji in v Ningbo.

Predviden progam:

  • 10.00 – 10.45 Registracija udeležencev poslovne konference pred Unionsko dvorano Grand Hotela Union
  • 11.00 – 11.30 Pozdravni nagovori
  • 11.30 – 12.30 Predstavitve
  • 12.30 – 14.00 Kosilo
  • 14.00 – 16.00 B2B pogovori med podjetji iz Slovenije in Kitajske (asistenca slovensko – kitajsko)

Vsa zainteresirana slovenska podjetja s področja kovinsko – predelovalne industrije, avtomobilske industrije, elektro in elektrotehnične industrije, strojno – predelovalne industrije, podjetja s področja informacijsko – komunikacijske tehnologije, visoko tehnološko napredna podjetja, ste torej vabljena, da se prijavite do 7. septembra 2016 na elektronski naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si. Za več informacij kliknite tukaj.