DomovArhivObradović pred tekmo jasen: v poštev pride samo zmaga!

Obradović pred tekmo jasen: v poštev pride samo zmaga!

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

»Prav je, da letošnjo sezono zaključimo z zmago,« je pred tekmo zadnjega kroga prvenstva jasen trener Koprčanov Milan Obradović. Nogometaši koprskega prvoligaša so si po tekmi z Gorico vzeli dva dneva prosto, da si spočijejo, na sobotni obračun pa gredo maksimalno pripravljeni. Ciljajo na zmago, saj jih samo ta vodi do neposrednega obstanka v ligi.

»Dokazali smo, da lahko premagamo tudi pritisk in da če damo vse od sebe lahko nadoknadimo rezultat,« je optimističen Obradović, ki se zaveda, da je koprskemu moštvu zmaga z Gorico prinesla psihološko stabilnost in samozavest. »Prepričani smo v svoje kvalitete in sposobnosti,« še dodaja.

Ekipo Zavrča v Kopru dobro poznajo, tako da presenečenj ne bi smelo biti, vsekakor pa bo treba v soboto dobro in zbrano igrati vseh 90 minut tekme. »Biti moramo ekipa, ki zna igrati na rezultat,« je prepričan Obradović, ki dodaja, da so igralci dobro pripravljeni, vrnil se je tudi Lokaj in če bodo  nogometaši dali vse od sebe in srce pustili na igrišču, potem lahko Koper tudi zmaga.

DSC_7895

Koper se bo v zadnjem krogu pomeril z ekipo Zavrča, tekma bo v soboto, 21. maja, ob 16.55 na stadionu Bonifika.