DomovArhivOdlični judoisti centra Barčica

Odlični judoisti centra Barčica

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Pred dnevi je bila v mestu Ravena v Italiji tradicionalna športna prireditev Dnevi športa kot integracije 2016. V sklopu dogodkov se je odvil  tudi judo turnir, ki so se ga udeležili judoisti Dnevnega delovno terapevtskega centra Barčica iz Kopra.

Nastopile so ekipe Brazilije , Nizozemske, Velike Britanije, Slovenije, Hrvaške , Francije, Nemčije in Italije. Koprski judoisti  so tekmovali izjemno uspešno, saj so prva mesta v svojih skupinah osvojili Vasilija Dobrič, Srečko Kolarič in Dane Tivadar. Danijel Cerin in Peđo Olah sta osvojila drugi mesti, Danila Kocijančič pa tretje mesto.

Judoisti DDTC Barčica so na zaključni prireditvi, ki je potekala v veliki športni dvorani Pala de Andre v Raveni, predstavniku mesta Ravena izročili darilo Mestne občine Koper, in sicer v  znak prijateljstva ter kot zahvalo za odlično gostoljubje, ki so ga bili deležni koprski športniki v Raveni.

Dnevni delovno terapevtski center Barčica svojo dvajseto obletnico delovanja letos obeležuje s promocijo svojega poslanstva in številnih terapevtskih programov, kjer športna dejavnost uporabnikov pomembno izboljšuje kvaliteto njihovega življenja.

Nastop koprskih judoistov v Raveni so podprli Center za socialno delo Koper, DDTC Barčica, Mestna občina Koper in Judo klub Koper.