DomovArhiv»Odprta kuhna« prihaja v Koper

»Odprta kuhna« prihaja v Koper

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

II_OK_03_04_2015-88

Prva Odprta kuhna v Kopru bo v torek, 1. septembra, med 11. in 23. uro, v Taverni in na Carpacciovem trgu, na njej pa se bodo predstavili tako lokalni ponudniki kot tudi restavracije s celotne Slovenije.

Odprta kuhna je v treh letih gostovanja na Pogačarjevem trgu v Ljubljani postala sinonim petkovih druženj, začinjenih z okušanjem raznolike kulinarike, tako tradicionalno slovenske kot mednarodne kuhinje z vseh koncev sveta, v letošnjem letu pa se je priljubljeni kulinarični projekt razširil tudi v Celje.

VIII_OK_28_6_2015-85

Na prav posebni dan, v torek, 1. septembra 2015, bo prvič zadišalo v samem središču Kopra. Taverna in Carpacciov trg se bosta na ta dan med 11. in 23. uro spremenila v pravo okuševalnico na prostem. Obiskovalci se bodo na prvi letošnji šolski dan lahko sprehodili med stojnicami, ki bodo ponujale raznolik nabor jedi, okusov, kuharskih tehnik in številnih znanih ter malo manj znanih sestavin.

16_odprta_kuhna_julij_25-16

»Izredno veseli smo, da bomo v sodelovanju z Mestno občino Koper tudi na obalo pripeljali naš projekt Odprta kuhna in to na prav poseben dan, ki je več kot odličen za kratko praznovanje prvega šolskega dne. V torek, 1. septembra, bomo prelep Carpacciov trg in sosednjo Taverno spremenili v pravi svet v malem, saj bomo s seboj pripeljali priznane ponudnike s celotne Slovenije, ki bodo svoje kuhalnice zavihteli ob znanih lokalnih ponudnikih. Na svoj račun boste prišli tako mesojedci kot vegeterjanci, presnojedci in vegani, ljubitelji dobrega vina in oboževalci craft piva. Pridružite se nam med 11. in 23. uro v objemu čudovitega mestnega trga ter skupaj z nami in našimi ponudniki soustvarite prvo Odprto kuhno v Kopru,« je ob tem povedal Lior Kochavy, direktor projekta Odprta kuhna.

II_OK_03_04_2015-25

odprta_kuhna_avgust_29-80

IV_OK_8_5_2015-16

III_OK_10_4_2015-64