DomovArhivOdprta kuhna se za letos poslavlja

Odprta kuhna se za letos poslavlja

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Zadnji teden v oktobru se bodo še zadnjič v tej sezoni odprla vrata priljubljene kulinarične tržnice Odprta kuhna. Zaključni dogodek letošnje sezone bo gostil sončni Koper, ki bo v torek, 27. oktobra, Carpacciov trg in Taverno, med 11. in 21. uro, ponovno gostil kulinarično okuševalnico na prostem. S tem dogodkom se končuje uspešna tretja sezona največjega kulinaričnega projekta v Sloveniji.

Priljubljena kulinarična tržnica Odprta kuhna z zadnjim dogodkom v Kopru zaključuje uspešno sezono druženj ob izbrani hrani in pijači. Carpacciov trg in Taverna bosta v torek tako ponovno gostila lokalne ponudnike in restavracije iz vse Slovenije, s katerimi bomo skupaj nazdravili meščankam in meščanom, ki so projekt Odprta kuhna izredno lepo sprejeli.

»Izredno veseli smo, da smo v letošnji sezoni poleg Ljubljane in Celja obiskali tudi slovensko obalo. Koper nas je sprejel z odprtimi rokami; za to gre zahvala Mestni občini Koper, Komunali Koper, našim ponudnikom in seveda vsem obiskovalcem, ki so z nami preživeli sončne dneve na slikovitem Carpacciovem trgu in v Taverni. V treh letošnjih dogodkih smo obiskovalcem predstavili prek 30 ponudnikov in okušali skoraj 100 različnih jedi. Odprta kuhna se za letos poslavlja, vsi pa že komaj čakamo naslednjo sezono, ko se bomo ponovno podali na kulinarične sprehode med stojnicami naših partnerjev. Koper, se vidimo v torek in seveda naslednje leto!«, je povedal direktor projekta Lior Kochavy.