DomovArhivPark vodnih športov »Active Koper« v avgustu še dopolnjuje ponudbo aktivno

Park vodnih športov »Active Koper« v avgustu še dopolnjuje ponudbo aktivno

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

V tečajih snorklanja se bodo otroci (stari morajo biti vsaj 8 let) naučili opazovati podvodni svet s površine in se za kratek čas potopili pod vodo. Naučili se bo izenačiti pritisk v ušesih, pravilne tehnike potopa in kako prazniti dihalko. V varnem okolju in v plitvi vodi bodo organizirani tudi otroški tečaji potapljanja, kjer bodo otrokom predstavljene prvine potapljanja s potapljaško opremo. Za vse , ki še niso splavali, pa (odrasle in otroke) bodo na voljo tudi individualni tečaji plavanja.

20160730_121643

Ta vikend bo obiskovalcem parka na voljo tudi ponudba Active sadnih zajtrkov, popoldne (ob 19h) pa brezplačni hip hop plesni fitness Kluba študentov občine Koper. Za dodatno sprostitev bo obiskovalcem na voljo tudi energetska masaža vratu in ramenskega obroča.

DSC_0656-700x325 (1)

Ob vsem navedenem park vodnih športov ponuja dopolnjen zabavni park z wakeboard simulatorjem in demo test SUP-ov. Na voljo bodo SUP-i različnih proizvajalcev in cenovnih razredov ter zagotovljeno  svetovanje pri izbiri deske in vesla.

20160730_115429

Obiskovalci parka, pa lahko še naprej izbirajo med več kot 50 različnimi vodnimi in z morjem povezanimi aktivnostmi, med katerimi se lahko odločijo za najeme najrazličnejših plovil od vodnega kolesa, pedalina, kajaka, kanuja, jadrnice, sup-a, windsurfa do najrazličnejših tečajev, demonstracij in številnih zabavnih aktivnosti na morju od wakeboarda z vodnim skuterjem in inštruktorjem, zabavo na vodni tubi ali subgliderju. Zagotovo pa je lahko zanimiva izkušnja spoznavni tečaj ribolova ali posebno doživetje s slovenskimi ribiči.

20160730_120847

Park vodnih športov Active Koper bo odprt do 4. septembra vsak vikend in tudi v ponedeljek, na praznični dan, 15. avgusta. Ponudbo parka vodnih športov si lahko ogledate na www.activekoper.si, kjer lahko tudi rezervirate posamezno aktivnost. Dnevno dogajanje in utrip v parku vodnih športov pa lahko spremljate na facebook strani https://www.facebook.com/activekoper/.