DomovArhivPestro tudi v avgustu

Pestro tudi v avgustu

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Torki so tudi v avgustu namenjeni poletnim gledališkim večerom. Tako bo nocoj ob 20. uri na Martinčevem trgu Glasbeno gledališče Trubadur uprizorilo komedijo z naslovom Con Fuoco, 11. avgusta bo na sporedu predstava Kulturnega društva Brezje En lahek komad ali vsakemu svoje, 18. avgusta bo Gledališka skupina KUD Polzela uprizorila predstavo Trojka, Trojkica, zadnji torek, 25. avgusta, pa se bo predstavil Koroški deželni teater s komedijo Vse zastonj!.

Jutri pa bo glasba preplavila vrtove Pokrajinskega muzeja Koper. V okviru festivala JEFF se bosta jutri, v sredo, 5. avgusta, ob 20.30 uri predstavili zasedbi Počeni škafi in The SwingTones, 12. avgusta pa bo nastopila skupina Katalena.

Dolgčas ne bo tudi v četrtek, saj bo v sklopu četrtkovih poletnih koncertov v Taverni ta četrtek, 6. avgusta, ob 21. uri nastopil Dixie Šok Band in pripravil večer Dixieland glasbe, 20. avgusta pa si boste lahko privoščili večer bluesa in starega rocka s skupino Emšo Blues Band, medtem ko bo 27. avgusta  skupina Cora Viento pripravila večer flamenko glasbe in plesa.

Konec tedna pa nas čaka tradicionalna prireditev Na pomolu je fešta. V petek, 7. avgusta, bodo na Ukmarjevem trgu v Kopru nastopile Učiteljice in Orange juice band, v soboto, 8. avgusta, pa skupina Gedore in klapa Semiknata, medtem ko bodo v nedeljo, 9. avgusta, za glasbo in ples poskrbeli Primorski fantje. Morske dobrote, hladna pijača in prijetna družba bodo na vas čakale vse od 18. ure dalje.