DomovArhivPolicija na prodaj, bencinska v najem

Policija na prodaj, bencinska v najem

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

V četrtek, 12. novembra, ob 10. uri, bo v prostorih Mestne občine Koper javna dražba. Koprska občina je na seznam uvrstila nepremičnine na Škofijah, v Semedeli, na Miljskih hribih, v Bertokih in v Marezigah. Med nepremičninami je naprodaj tudi poslovni objekt nekdanjega Stavbenika, kjer je zadnjih nekaj let delovala Policijska uprava Koper. Izklicna cena je 1,4 milijona evrov.

Kot običajno, morajo vsi, ki želijo sodelovati na javni dražbi, vplačati 20-odstotno varščino od izklicne cene nepremičnine. Vsa pojasnila o javni dražbi lahko zainteresirani dobijo med uradnimi urami na občinskem uradu za nepremičnine.

Do ponedeljka, 16. novembra, pa je rok za oddajo ponudb za najem poslovnih prostorov, in sicer je Mestna občina Koper objavila javni razpis. Med osmimi poslovnimi prostori so na seznamu tudi tri pisarne na Gortanovem trgu 15, nekdanja Istranka, kjer je zadnja leta deloval Ziraldo cafe v Bošadragi, nekdanji frizerski salon v Beblerjevi ulici, prostori za trgovinico v Čevljarski 30 ter na Gortanovem trgu 4 (bivši Slam) ter prostori nekdanje bencinske črpalke na Škofijah. Slednji naj bi bili namenjeni za dejavnost društva oziroma za drugo mirno storitveno dejavnost, izklicna mesečna najemnina pa je 150 evrov.

Prispele ponudbe bodo javno odprli v četrtek, 19. novembra, ob 10. uri, v spodnji sejni sobi na Verdijevi 10, razpisna dokumentacija pa je na vpogled na spletni strani Mestne občine Koper.