DomovArhivPrva cash &carry poslovalnica

Prva cash &carry poslovalnica

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Mestna občina Koper je od tega tedna bogatejša za nov koncept prodajalne. V Tušu v Ulici 15. maja v Kopru so nadgradili obstoječo poslovalnico, in sicer ponujajo zdaj kombinacijo klasičnega marketa in cash & carry sistema.

Občani bodo lahko nemoteno opravljali nakupe, hkrati pa bodo imele stranke cash & carry poslovalnic celotno ponudbo na enem mestu.

»Primorska regija je zaradi zagotavljanja najboljše storitve na segmentu Tuš Cash&Carry potrebovala poslovalnico s takšnim formatom, hkrati pa na ta račun lokalnim potrošnikom nismo želeli odvzeti priročne nakupovalne izkušnje,« razlagajo v Tušu.

Cash & carry poslovalnica pomeni prilagoditev ponudbe celotnemu Horeca sistemu in gostincem.

Odgovorni pravijo, da še naprej sledijo osnovnim vodilom poslovanja, ki so kakovost, izbor, svežina in nizke cene. »Prilagodili smo asortiman, ki bo vseboval tako sveži del, od mesnice, delikatese, kruha do vinoteke ter nadgradili segment pijač in preostali živilski in neživilski segment. Sem vsekakor sodi še nadgrajena ponudba slovenskih izdelkov ter segmenta premium izdelkov Slovenske dobrote, lokalno pridelanih izdelkov domačih pridelovalcev.«