DomovArhivŠe pet dni časa za interesente prodajnih hišk in javnih površin

Še pet dni časa za interesente prodajnih hišk in javnih površin

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Spomnimo, da je Turistična organizacija Koper 15. januarja 2016 objavila namero o sklenitvi neposrednih pogodb za oddajo v uporabo prodajnih mest v Kopru. Občina namreč preko namere znova išče interesente za najem prodajnih hišk na Semedelski cesti, Ukmarjevem trgu in Potniškem terminalu ter javnih površin na Semedelski cesti, Potniškem terminalu in na drugih predlaganih lokacijah v Kopru.

18_hiske

Podobno kot doslej, bodo novi najemniki površin in hišk na Semedelski cesti med drugim lahko ponujali tipične spominke, pristne istrske izdelke in pridelke ter specifično gostinsko ponudbo, za razliko od ponudnikov na Ukmarjevem trgu in Potniškem terminalu, ki specializirane gostinske ponudbe ne bodo mogli ponujati. Na Potniškem terminalu bodo hiške lahko najele tudi turistične agencije in razni ponudniki izletov. Prav tako bodo lahko javne površine najeli ponudniki avtomatov, in sicer na Potniškem terminalu avtomatov z gostinsko oziroma drugo ponudbo, na drugih javnih površinah pa avtomate, ki so vezani na ponudbo turističnih vsebin, kot so spominki, kovanci ipd.

turisti_barka

Prijavitelji lahko predlagajo tudi druge javne površine, na katerih bi ponujali uporabo skuterjev, skirojev, električnih vozil in prodajne avtomate s ponudbo turističnih vsebin.

Sicer pa so pravila in merila namere ter natančnejša opredelitev predmeta ponudbe objavljeni v sami nameri, ki je dostopna na uradni spletni strani Mestne občine Koper, www.koper.si.

Vsi zainteresirani morajo prijave oddati v zaprti ovojnici do vključno 15. februarja 2016, za vse dodatne informacije pa se  lahko obrnejo na Turistično organizacijo Koper, in sicer na telefonsko številko 05/6646-242.