DomovArhivŠkofijski upokojenci praznujejo

Škofijski upokojenci praznujejo

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Članice in člani društva so pod taktirko svojega predsednika Milana Markočiča organizirali slovesnost, zaradi katere je Zadružni dom kar pokal po šivih.

Slovesnosti ob visokem jubileju se je udeležil tudi župan Mestne občine Koper Boris Popovič, ki je društvu ob tej priložnosti izročil občinsko priznanje, predsedniku Markočiču čestital za odlično vodenje društva, članicam in članom društva pa je izrekel zahvalo za vsa ta leta vzornega delovanja in sodelovanja s koprsko občino.

Seveda je vse prisotne nagovoril tudi predsednik Markočič, ki je najprej čestital svojim društvenim kolegicam in kolegom, se ob enem zahvalil občini in njenemu županu za dolgoletno podporo ter tu izpostavil prizadevanja občine za vzpostavitev Dnevnega centra za starejše krajane, ki je zaživel leta 2013.

Nazadnje je besedo dobila tudi predsednica Zveze društev upokojencev Slovenije Mateja Kožuh Novakova, ki je prav tako čestitala škofijeskemu društvu in ob tem izrazila upanje, da bi društvo še naprej tako uspešno delovalo. Ob tem pa si je zaželela, da bi tudi drugi župani, zdajšnji ali bodoči, svojim upokojencem prisluhnili, kot je to stroil župan Popovič.

DSC_0365

DSC_0379

DSC_0424

DSC_0389