DomovArhivV nedeljo nas čaka slovenski finale Jadranskih iger

V nedeljo nas čaka slovenski finale Jadranskih iger

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Prireditev se bo na bazenu v Žusterni začela ob 19.30 uri, na njej pa se bo za zmago pomerilo šest najboljših slovenskih ekip, s ciljem priboriti si pravico nastopa v mednarodnem delu šeste sezone Jadranskih iger.
Slovenski finalisti Jadranskih iger se bodo borili za prvi dve mesti, ki vodita v Rijeko, kjer bosta prvi vikend v septembru potekala mednarodna polfinala letošnjih Jadranskih iger. Od finala Jadranskih iger v Sloveniji, ki je pred nami, lahko upravičeno pričakujemo, da bo najbolj napet in tudi najbolj nepredvidljiv do sedaj, napovedujejo organizatorji dogodka. Poleg uvrstitve v mednarodni del Jadranskih iger, pa je pred slovenskimi ekipami seveda tudi izziv, osvojiti naziv najboljše ekipe Jadranskih iger v Sloveniji v letu 2015.

»Koper je odlična lokacija, zato nas zelo veseli, da smo se letos dogovorili za sodelovanje pri organizaciji Jadranskih iger z največjim slovenskim mestom ob Jadranu. Prepričani smo, da bo finale odlično potekal, pričakujemo vrhunske nastope slovenskih ekip in glasno spodbujanje njihovih navijačev s tribun«,

je izpostavil avtor projekta Jadranskih iger Miroslav Krzyk.
V nedeljo bomo torej izvedeli, katera ekipa bo osvojila naziv najboljše na Jadranskih igrah 2015 v Sloveniji. Za obiskovalce Jadranskih iger bo vstop na bazen Žusterna brezplačen, zato jih organizatorji iger vabijo, da se jim pridružijo in skupaj z ekipami uživajo na velikem slovenskem finalu!