DomovArhivV pričakovanju drugega dela Rumene noči

V pričakovanju drugega dela Rumene noči

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Tako se bo to soboto (2. avgusta) na Ukmarjevem trgu dogajanje začelo z nastopom legendarne skupine Platana, predvidoma ob 22.30 uri bo nastopila pevka Tinkara Kovač, približno ob polnoči pa bo na sporedu veličastni ognjemet, kateremu bo sledila zabava  v ritmu Orange juice banda. Prizorišči dogajanja bosta tudi Carpacciov trg in Taverna, kjer bo nastop JAN-a VIBES-a, dogajanje bosta popestrili še pena party in nastop trubačev, medtem ko bo na trgu pri Kapitaniji nastopila glasbena skupina Ku adn. Dolgčas vsekakor ne bo niti na trgu pri Oro caffeju, kjer bo sprva nastopila skupina Semi pro, nato pa še skupini Sixtynine s Tomažem Klepačem in The Concept Nirvana Tribute. Pestro bo tudi v mandraču, kjer bo za večerno glasbeno dogajanje poskrbela skupina VASCO Acoustic. Na svoj račun bodo prišli tudi najmlajši, ki se bodo lahko oba dneva zabavali v lunaparku na parkirišču ob taxi postaji v bližini koprske tržnice ali obiskali otroški program in animacije. Prav tako bodo na svoje prišli tudi vsi ljubitelji okusne hrane in pijače, ki bo dostopna pri različnih ponudnikih na več stojnicah.

Kar se glasbenega programa tiče, bo prijetno tudi v nedeljo. Ukmarjev trg bo v znamenju Orange juice banda in Wernerja, trg pri Kapitaniji pa bo v znamenju skupine Trd wreh.

Dogajanju bo ustrezno prilagojen tudi prometni režim v mestu. Tako bo zapora Ukmarjevega trga trajala od četrtka, 31.07., od 6. ure zjutraj do ponedeljka, 4.08.2014, do 8. ure zjutraj, zapora Pristaniške ulice od krožišča s Piransko do Ukmarjevega trga pa bo v soboto, 2.08.2014, od 18. do 04. ure in v nedeljo, 3.08.2014, od 18:00 do 24:00. V času zapore Pristaniške ulice bo potekal izmenični dvosmerni promet po Kopališkem nabrežju.