DomovArhivVrhunec poletne sezone v Kopru

Vrhunec poletne sezone v Kopru

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Koper, 28. julij 2016.  V teh dneh se tudi v Kopru začenja vrhunec poletne sezone. Vse do nedelje se bo v okviru Rumene noči na številnih prizoriščih ponujalo pester zabavni program in animacijo za vse okuse in generacije. V soboto in nedeljo bo še posebej zanimivo, saj se bodo občani in obiskovalci Kopra lahko udeležili številnih aktivnosti v okviru parka vodnih športov Active Koper. Slednji, glede na odziv ob otvoritvenem vikendu pretekli teden, predstavlja pravo popestritev poletnega dogajanja v Kopru.

DSC_0656-700x325 (1)

Rumena noč združuje številne zabavne, glasbene in športne aktivnosti za vse starosti in okuse. Različni glasbeni nastopi se bodo vse do nedelje zvrstili na različnih lokacijah v Kopru, in sicer na Ukmarjevem, Hlavatyjevem, Carpacciovem in Titovem trgu ter na Trgu pri Kapitaniji. Med številnimi nastopajočimi bodo nastopili Eskobars, Bluesback, Pero Lovšin s Španskimi borci, Kingston, Tulio Furlanič, Rok´n Band in številni drugi. Sobotni večer bo ob polnoči popestril tudi ognjemet. Podrobnejši program je na voljo na www.rumenanoc.si.

IMG_4607

Pestro bo tudi športno dogajanje na Semedelski cesti v okviru parka vodnih športov Active Koper, kjer se je možno preizkusiti v različnih vodnih športih že od osme ure zjutraj. Park ponuja delavnice za otroke, tečaje in delavnice za začetnike v vodnih športih kot tudi najeme številnih plovil. Park vodnih športov Active Koper je sicer začel delovati prejšnji vikend, ko so ga v okviru Olimpijskega dne obiskali tudi slovenski olimpijci, ki se te dni odpravljajo po medalje v Rio. Nekateri so se v posameznih vodnih športih tudi preizkusili.

281

Park vodnih športov Active Koper bo odprt vse vikende do 4. septembra in tudi v ponedeljek, na praznični dan, 15. avgusta. Ponudbo parka vodnih športov si lahko ogledate na www.activekoper.si, kjer si lahko zainteresirani obiskovalci tudi rezervirajo posamezno aktivnost. Dnevno dogajanje in utrip v parku vodnih športov pa lahko spremljate na facebook spletni strani https://www.facebook.com/activekoper/.