DomovArhivZ novimi igrišči v Prisojah zadovoljni tudi krajani

Z novimi igrišči v Prisojah zadovoljni tudi krajani

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Igrišči sta namenjeni šolskim in predšolskim otrokom. Dela pa kljub temu, da že zdaj zgleda urejeno, še niso popolnoma zaključena. Na igrišče namenjeno predšolskim otrokom bo postavljeno še dodatno igralo, na drugo igrišče pa poleg že stoječega koša prideta že v naslednjem tednu še dva gola. Poleg tega se bo na igrišču izrisalo tudi črte, zidovje pa bodo ovili v barve privlačne za oči.

20160809_133021

Tako Jernej Filipčič, eden od predstavnikov krajevne skupnosti Olmo kot tudi sam predsednik krajevne skupnosti Franc Mahne, sta nam zaupala, da so krajani z ureditvijo zadovoljni.

mahne filipčič11

Jernej Filipčič: “V skladu z vsem kar je bilo dogovorjeno z občino in v skladu z vsem kar je bilo dogovorjeno z občani so bila narejena nova igrala, nova mreža, asfalt in “odvodnjavanje”, pred tem je bilo nevarno, da se zvije kakšen gleženj. Kar se nas predstavnikov krajevne skupnosti tiče in predvsem kar se tiče krajanov, sploh tistih, ki imajo otroke, smo vsi zelo zadovoljni.

20160809_133406

Da pa bodo noči mirne, bo igrišče čez noč zaklenjeno.

Predsednik krajevne skupnosti Olmo, Franc Mahne nam je povedal: “Sodelovanje krajevne skupnosti z občino je več kot idealno. Pohvaliti morem velik posluh občine na čelu z županom, da se pristopi k urejenosti naše krajevne skupnosti.”

Zaupal nam je, da so v planih tudi drugi načrti, in sicer ureditev intervencijske poti in garažne hiše, ki je že dotrajana. Poudaril je, da ne smemo pozabiti niti na upokojence, ki tudi rabijo svoj prostor. V ta namen se bodo uredile pešpoti in postavile se bodo klopce, na katerih bodo lahko spočili utrujene noge in uživali ob pogledu na svoje odraščajoče vnuke.