DomovArhivZdravo mesto in »Street Energy Week«

Zdravo mesto in »Street Energy Week«

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

V  soboto in nedeljo, 21. in 22. maja, bo Koper gostil že tradicionalni Dan zdravja in »Street Energy Week«, prireditev, ki obiskovalce spodbuja k aktivnemu preživljanju prostega časa. Osrednja tema letošnjega dogodka je zdrava prehrana in gibanje.

Za obiskovalce bodo organizirane brezplačne plesne delavnice, vodene športne vadbe, predstavitve storitev in opreme za aktivno preživljanje prostega časa, predstavitve ponudnikov kozmetičnih in wellness storitev, alternativnih oblik zdravljenja in druge aktivnosti, ki bodo za obiskovalce brezplačne. Oba dneva se bosta končala z zabavo, v soboto ob 20.30 bo Revival party v Taverni, v nedeljo od 21. 30 pa do 2. ure pa bo Titov trg zaživel v ritmih kizombe, bachate in salse.  Več na www.energyweek.si

Mesec maj bo tudi letos minil v znamenju Praznika refoška in slovenske Istre. V marežganski Kanavi bo tako že od jutri, 20. maja, moč okušati različne sorte vina slovenske Istre. Ob 18. uri bodo namreč slavnostno, s kulturnim programom in koncertom Pihalnega orkestra Marezige, odprli vrata Osmice refoška. Za obiskovalce bo osmica odprta vsak dan med 11. in 24. uro.