DomovArhivZmagi v Srbijo in na Madžarsko

Zmagi v Srbijo in na Madžarsko

Arhiv Preglej vse novice
Deli vsebino

Dogodek velja za enega najmočnejših evropskih teniških turnirjev za to starostno kategorijo. Udeležilo se ga je preko 200 igralcev in igralk iz 18 držav, ki so predvsem v zaključnih dvobojih prikazali zelo kvaliteten tenis. Pri dečkih je pokal Luke Koper zasluženo dvignil najboljši srbski igralec Hamad Medjedović iz Novega Pazarja, ki je v finalu premagal najboljšega hrvaškega igralca Lovreta Ercega iz Splita z 62, 63.

Pri deklicah je slavila Madžarka Ammarisa Kiara Toth iz Budimpešte, ki je v finalu premagala Nemko Lauro Isabel Putz iz Munchna z 6-1, 6-1. Tothova je finale pred finalom odigrala v polfinalu, ko je v treh nizih strla odpor najboljše Britanke Kylie Bilchev iz Londona. V igri dvojic sta slavila Derrick Chen in Harry Lazell (oba GBR), pri deklicah pa Ammarisa Kiara Toth in Daniela Glanzer (Aut). Zmaga v mešanih dvojicah je pripadla paru Derrick Chen-Amelia Busset (oba GBR).

V kategoriji mini tenis pa sta slavila Žana Bjelkić in Rok Kovačič (oba TK Koper).

 

IMG_3744 (3)

“Zelo sem vesel, da nam je uspelo izpeljati še en kvaliteten turnir v zadovoljstvo vseh nastopajočih in spremljevalcev. Teniški center Bonifika je idealen športni center za organizacijo tovrstnih dogodkov, saj ga naši gostje  ne morejo prehvaliti,” je povedal Aleksandar Živin, predsednik TK Koper in dodal: ” Vsekakor bomo o zmagovalcih našega turnirja v prihodnosti še slišali”.