DomovKulturaV CMK-ju zabava in znanje ne poznata meja

V CMK-ju zabava in znanje ne poznata meja

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru mladih Koper vam tudi ta teden ponujajo zanimiv program. Znova se boste učili videoprodukcije, se izgubili med knjigami in uživali ob zanimivih predavanjih.

Danes vam je na voljo čitalnica, in sicer vse tja do 17. ure, že od 15. ure dalje pa vas čaka Šola sindikalizma in osnove videoprodukcije, ob 19. uri delavnice standupa s Perico Jerkovićem, ob 21. uri pa izide že 12. CMK Magazin.

Tudi jutri bo v Centru mladih Koper zanimivo, saj boste lahko znova obiskali Šolo sindikalizma in osnov videoprodukcije, in sicer ob 13.30, obetajo pa se tudi brezplačna svetovanja za mlade ob 14. uri. Znova se boste družili na družabnem večeru, kjer boste od 19. ure dalje lahko igrali biljard, “kalčet”, pikado in namizne igre, vse, ki vas zanimajo potovanja, pa ob 19.30 vabijo na predavanje o Kanadi in Italiji.

Foto: facebook CMK

V CMK-ju vsak lahko najde nekaj zase

V sredo, 29. marca, boste znova prišli na svoj račun vsi ljubitelji knjig, že od 10. ure zjutraj bo namreč na voljo CMK-jeva čitalnica. Znova bo na sporedu Šola sindikalizma in osnove videoprodukcije (ob 16. uri), na okrogli mizi pa boste lahko debatirali na temo Pametno mesto Koper in digitalne storitve po meri občank in občanov (ob 16. uri). Ob 18. uri pa vse ljubitelje dobre hrane čaka kuharska delavnica Zdrav mediteranski krožnik.

Četrtek prav tako ponuja urice v čitalnici ob 10. uri in Šolo sindikalizma in osnove videoprodukcije ob 14.30 ter delavnico Mnemo – hitrejši spomin, ki se bo pričela ob 16. uri. Ob 18.30 pa bo Čas za stik.

V petek, 31. marca, lahk od 10. ure dalje uživate v čitalnici in si privoščite seminar Etične dileme pri delu z uporabniki psihosocialnega svetovanja, ki bodo prav tako na vrsti ob 10. uri.