DomovKulturaV Koper prihaja svetovna glasbena senzacija 2CELLOS

V Koper prihaja svetovna glasbena senzacija 2CELLOS

Kultura Preglej vse novice
Deli vsebino

Z ekskluzivnim velikim open air koncertom se v Slovenijo vrača svetovna glasbena senzacija 2CELLOS, in sicer na samo za to priložnost na posebej pripravljeni poletni areni na prostem z velikim parterjem s sedišči, veliko tribuno in stojišči neposredno ob stadionu Bonifika v Kopru, v petek, 29. junija ob 20. uri.

Na tem največjem poletnem dogodku v Sloveniji, ki bo na Obalo privabil oboževalce 2CELLOS tako iz vse Slovenije, kot tudi iz tujine, bosta klasično izobražena violončelista Luka Šulić in Stjepan Hauser predstavila svoje največje uspešnice, s katerimi sta zaznamovala svojo bogato in uspešno kariero.

Svetovno priznana zvezdnika, čelista 2CELLOS, tako napovedujeta povratek v Slovenijo po razprodanih koncertih na najprestižnješih svetovnih odrih, kot so Royal Albert Hall, Radio City Music Hall, Red Rocks in številni drugi. Pred nekaj tedni sta izdala singel Perfect, uspešnico Eda Sheerana, marca letos pa bosta pripravila še tri koncerte v regiji, in sicer v Areni Zagreb, Spaladium Areni v Splitu in Zetri v Sarajevu.

Sledila bo kanadska in evropska turneja, ki jo zaključita z velikim vseslovenskim ekskluzivnim open air koncertom 29. junija v Kopru!

Upravičeno se lahko pohvalita s preko 1.200 koncertov po celem svetu, več kot 10 milijonov gledalcev na koncertih, 3 milijoni prevoženih kilometrov, preko milijona všečkov na Facebooku, 650 milijonov ogledov le na YouTubu (od tega 100 milijonov ogledov samo za največjo uspešnico Thunderstruck) in še bi lahko naštevali. Zato lahko za 2CELLOS rečemo, da sta največja glasbena atrakcija iz naše regije vseh časov. Polnita arene po celem svetu in sodelujeta s svetovnimi zvezniki kot so Elton John, Zucchero, Bocelli in drugimi. Luka Šulić in Stjepan Hauser trenutno snemata svoj peti album, ki bo po zadnjem albumu filmske glasbe, ki sta ga posnela z Londonskim simfoničnim orkestrom, spet rokovsko obarvan.

Vstopnice za ta dolgo pričakovani ekskluzivni veliki open air koncert bodo na voljo od ponedeljka, 12. marca od 10.00 na www.eventim.si in vseh Eventimovih prodajnih mestih.