DomovKulturaV teku je drugi prijavni rok za program mladih za leto 2020

V teku je drugi prijavni rok za program mladih za leto 2020

KulturaNaši krajiNovice Preglej vse novice
Deli vsebino

15. oktobra se izteče drugi prijavni rok na razpis za mladinske projekte ali programe za leto 2020 Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper, ki so se ali se še bodo v prostorih Centra mladih Koper oz. na javnih površinah izvajali med 1. januarjem in 31. decembrom letos.

Na razpis se lahko prijavijo mladi od 15 do 29 let, ne glede na to, ali so del organizacije ali so posamezniki. Predmet sofinanciranja so projekti ali programi, kot so koncerti, različni turnirji, plesne vaje in predstave, izobraževalne oziroma kreativne delavnice in predavanja, gledališki, literarni, stand up, filmski večeri in potopisna predavanja, festivali ter aktivnosti na zunanjih javnih površinah in aktivnosti za pomoč in podporo pri premagovanju omejitev, ki jih za mlade prinaša COVID-19 (npr. kreativne rešitve za izvedbo skupinskega šolskega dela, izobraževanja o uporabi novih tehnologij ipd.).

Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper je za ta namen letos namenil 20 tisoč evrov, ki jih lahko prijavitelji porabijo izključno za izvedbo programov in projektov. Nekatere stroške, ki nastajajo ob izvajanju programov, namreč CMK krije že iz svojega letnega delovanja.

Prijavitelj mora vlogo s pripisom »Prijava na javni razpis – ne odpiraj!« poslati najkasneje do 15. oktobra 2020, in sicer s priporočeno pošto na naslov Center mladih Koper, Gregorčičeva 4, 6000 Koper. Razpisna dokumentacija je na voljo na Gregorčičeva 4, 6000 Koper, dostopna pa je tudi preko povezave: shorturl.at/lsQST.

Več informacij in pomoč pri prijavi dobite na info@mladi-koper.si.