DomovNaši krajiBrezplačno spletno izobraževanje cestnoprometnih predpisov in prve pomoči

Brezplačno spletno izobraževanje cestnoprometnih predpisov in prve pomoči

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Bodoče voznike in vse tiste z dolgoletnimi izkušnjami v prometu, ki želijo le osvežiti svoje znanje, bo razveselila novica o brezplačnem šestmesečnem izobraževanju cestnoprometnih predpisov in prve pomoči. Spletni portal Vozniski-izpit.com mlajšim občankam in občanom omogoča brezplačno usposabljanje na poti do vozniškega izpita, starejšim pa ponovno osvežitev poznavanja prometnih situacij, saj se sčasoma spreminjata tako infrastruktura kot dinamika cestnega prometa.

Prva pomoč je ena izmed prvih obveznih vsebin, ki jo morajo bodoči vozniki usvojiti še pred opravljanjem teoretičnega dela vozniškega izpita. V ta namen so na spletnem portalu zbrana vsa predavanja in testi pomoči, v veliko pomoč je tudi spletna knjiga prve pomoči. Naslednja postaja na poti do vozniškega izpita je teoretično usposabljanje na šoli vožnje in opravljen izpit cestnoprometnih predpisov (CPP). Pri študiranju teorije si lahko pomagate z brezplačnim dostopom do predavanj CPP, testov, interaktivnih iger in animacij prometnih situacij. Zadnji korak do vozniškega izpita je vožnja, na kateri se preverja teoretično in praktično znanje kandidata, ki skuša dokazati, da je zmožen samostojne vožnje v prometu. Za dostop do gradiv na spletnem portalu uporabite uporabniško ime mojaobcina in geslo *jesen2020*.

Spletna stran je za bodoče voznike motornih vozil nepogrešljiv prometni vodnik, ki uči o nevarnostih in pomembnosti predvidevanja situacij cestnega prometa, saj se mora vsak voznik vselej zavedati, da v prometu poleg svoje varnosti pazi tudi na varnost drugih udeležencev.