DomovNaši krajiCDA aktivno vstopa v november

CDA aktivno vstopa v november

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V Centru dnevnih aktivnosti za starejše občane Koper (CDA) za vas pripravljajo zanimive dejavnosti skozi ves november.

Že v petek, 3. novembra, ob 9. uri vas vabijo, da se z vnuki udeležite kuharske delavnice s PetKO, medtem ko ste v torek 7. oktobra, ob 17.30 vabljeni na potopisno predavanje Romanje v Santiago de compostela 2017 Camino. Romanje v Santiago de compostela je ena najbolj znanih romarskih poti na svetu.

V sredo, 8. oktobra, ob 17. uri pa vas vabijo na kuharsko delavnico z Evo – Kuhajmo z zelišči. Z zelišči in dišavnicami namreč lahko popestrite in obogatite vaše vsakdanje kuhanje, z malo ustvarjalnosti pa lahko z njimi pripravite prav posebne jedi.

Foto: CDA

Od ponedeljka, 13. oktobra pa vse do 30. oktobra si bo v prostorih CDA možno ogledati razstavo Klekljamo za dušo, ki so jo pripravile klekljarice iz Centra dnevnih aktivnosti.

Že v torek, 14. oktobra, ob 17.30 se lahko udeležite predavanja Telesna aktivnost za preprečevanje bolezni sodobnega časa, medtem ko ste v petek, 17. oktobra, ob 9.30 vabljeni na zanimivo kuharsko delavnico – Musaka.

V ponedeljek, 20. oktobra, ob 18. uri vas vabijo na že tradicionalno praznovanje rojstnih dni – participacija znaša 3 evre (prijave zbirajo do 15. 11. 2017), v sredo, 22. oktobra, ob 17.30 pa vas ob svetovnem dnevu sladkorne bolezni vabijo na predstavitev programa Laično svetovanje za sladkorno bolezen. 

V petek, 24. oktobra, ob 9.30 uri pa se ponovno lahko udeležite kuharske delavnice, kjer boste pripravili segedin z ajdovimi žganci. 

V torek, 28. oktobra, ob 17.30 ste vabljeni na predavanje Aromaterapija v času prehlada, gripe in viroze. Sicer pa CDA tudi tokrat niso pozabili na tekmovanje v panogah: torek, 28. in sreda november, od 15 do 19 ure pikado in namizni tenis, karte, šah in križanke.