DomovNaši krajiCenter mladih Koper: Od koncerta do izmenjave oblek

Center mladih Koper: Od koncerta do izmenjave oblek

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi ta teden v Centru mladih Koper ponujajo kup zanimivih priložnosti za učenje in zabavo.

Danes šola »kalčeta« in tečaj italijanščine

Vsi, ki bi se radi naučili italijanskega jezika, ste danes med 19. in 20.30 vabljeni na tečaj italijanščine, ki ga organizira Klub študentov občine Koper. Prav tako ste danes med 19. in 21. uro vabljeni tisti, ki se želite vključiti v šolo namiznega nogometa, kjer boste namizni nogomet spoznali kot športno disciplino, imeli pa boste tudi možnost trenirati in igrati z najboljšimi v Sloveniji.

V Poliglot Café na neformalno učenje tujih jezikov. Foto: arhiv ekoper.si
V Poliglot Café na neformalno učenje tujih jezikov. Foto: arhiv ekoper.si

Jutri Polyglot Café

Se želite brezplačno učiti novih jezikov s pomočjo tujih študentov, ki so pri nas na izmenjavi? Potem ne smete zamuditi Polyglot Caféja, ki bo med 18. 30 in 20.30 potekal v prostorih Centra mladih Koper. Polyglot café je neformalni način učenja jezika, ki deluje na principu študent pomaga študentu. Tematskim listom z besedami v angleščini boste s pomočjo tujih študentov poiskali ustreznice v drugih jezikih.

V petek alternativni rock koncert

V petek ob 21. uri bo v prostorih Centra odmeval alternativni rock. Obalna skupina Cowboys From Hell bo pripravila krajšo klubsko turnejo, ki so jo poimenovali Halloween From Hell. Kot predskupina bo nastopila zelo zanimiva obalna godalna zasedba Laurylin, ki je letos izdala svoj prvenec Eau de Toluen. Vsi ljubitelji tovrstne glasbe ste vabljeni na dober žur!

14890489_739592056194993_8956385405504914241_o

Čas je za jesensko izmenjavo oblek

To soboto bo v Centru mladih Koper med 10. in 18. uro potekala druga izmenjava oblek. Pravila izmenjave ostajajo enaka kot do sedaj – »Odneseš, kolikor prineseš«. Obleke, ki do zaključka projekta ne bodo dobile novih lastnikov, bodo podarjene v dobrodelne namene.

Dogajalo se bo tudi med vikendom, v soboto in nedeljo bo namreč CMK gostil Škisovo akademijo.

Če želiš vedeti več, prelistaj sedmi CMK magazin! *