DomovNaši krajiDecember bo v Kopru magičen

December bo v Kopru magičen

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

V Turistični organizaciji Mestne občine Koper se v teh dneh aktivno pripravljajo na množico prireditev in dogodkov, ki se bodo decembra odvijali pod skupnim imenom Magični december.

Koper, prireditve novo leto, Vojko Rotar 2010-8 (32)
Foto: ekoper.si

Z različnimi aktivnostmi in novimi vsebinami želi turistična organizacija popestriti praznično vzdušje v mestu in hkrati spodbuditi sodelovanje med trgovci, gostinci in drugimi ponudniki v občini. Na ta način želijo privabiti čim več obiskovalcev, povečati število nočitev ter posledično izboljšati tudi promet lokalnih ponudnikov.

Poziv k vključitvi v program

V želji, da bi bil program Magičnega decembra čim bolj bogat, vse predstavnike turističnega gospodarstva in druge akterje vabijo k vključitvi v program. Vključite se lahko tako s predstavitvijo dejavnosti kot tudi s sofinanciranjem programa ali pa s sponzoriranjem prireditev oz. dogodkov.

Predlogi glede vključitve v program Magičnega decembra se zbirajo do srede, 26. oktobra 2016, na elektronskem naslovu: turizem@koper.si

V Turistični organizaciji Mestne občine Koper so prepričani, da lahko s skupnimi močmi in dobrimi idejami Koper zažari v nepozabnem prazničnem doživetju. *