DomovNaši krajiDobrodelni koncert za Tjašo

Dobrodelni koncert za Tjašo

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

To soboto bodo v Centru mladih Koper z dobrodelnim koncertom priskočili na pomoč Tjaši Slama iz Izole, ki je že pri rosnih 7 letih zaradi raka izgubila mamo, po 20 letih pa še sestro.

Pred 6 meseci je za rakom na levi dojki zbolela tudi sama. Uradna medicina ji je lahko ponudila le odstranitev obeh dojk in nato rekonstrukcijo. Čeprav Tjaša sledi uradni medicini in redno hodi na preglede, se je odločila, da stvari obrne na glavo. Še preden je uradna medicina obupala nad njenim stanjem, je posegla po alternativnih metodah.

tjasa-slama
Tjaša je pred 6 meseci zbolela za rakom na levi dojki. Foto: osebni arhiv

Tjaša mora za izvajanje nadaljnjega zdravljenja zbrati kar 6.000 evrov. Zaradi bolezni je namreč zmanjšana tudi Tjašina zmožnost za delo, kar pomeni, da stroškov sama ne more več pokrivati. V Centru mladih Koper bodo s pomočjo Žige Rustje in Marine Martenson, ki bosta pripravila nepozaben koncert, zbirali prostovoljne prispevke. Poleg Žige in Martine bo s kratko kabare predstavo “Lola Show” nastopila in pomagala tudi Teja Pribac.

K organizaciji koncerta so med drugim pristopile organizacije Zavod Fontico, Center mladih Koper in Lions club Izola – Isola.

dobrodelni-koncert
Dobrodelni nastop Žige Rustje in Martine Martensson. Foto: Center mladih Koper

Pridite na koncert in pomagajte tudi vi!