DomovNoviceFestivalsko dogajanje se nadaljuje

Festivalsko dogajanje se nadaljuje

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Tudi ta teden se v mestu in njegovi okolici nadaljuje poletno dogajanje v sklopu različnih festivalov.

Tako si lahko že nocoj na Martinčevem trgu v Kopru ogledate predstavo v sklopu Poletnih gledaliških večerov Klinika Kozarcky, jutri zvečer pa se na vrtu Pokrajinskega muzeja s koncertom Severe & Gala Gjurina nadaljuje tudi. Prav tako se v teh dneh nadaljuje pisano dogajanje Otroškega poletnega gledališkega vrtiljaka in 16. Alpe Adria PUF Festivala, ki se bo z bogatim dogajanjem zaključil to nedeljo.

V teh dneh se nadaljuje tudi pisano dogajanje Otroškega poletnega gledališkega vrtiljaka in 16. Alpe Adria PUF Festivala. Foto: arhive ekoper.si

V tem tednu nas čakata tudi kar dva dogodka v sklopu Poletnih večerov pod drevesom. Tako nas bo v četrtek na trgu ob Kavarni Triglav zabaval stand up komik Rok Škrlep, v petek pa zasedba Akustični DUO.

Nadaljujejo se tudi akustični večeri v Kubedu. Ta četrtek bosta v sklopu dogajanja Čubed pod borovci nastopila Aleksander Novak & Marko Hrvatin. Na podeželju bo v teh dneh pestro tudi na Škofijah, kjer bo  v sklopu vaške šagre v petek koncert skupine 3 Bote, pred in potem pa se boste lahko zabavali tudi s skupino Nočni skok, v soboto pa vas čaka zabava s skupinama Žavbi brothers in Ni Panike.

Naslednji dnevi bodo tudi športno obarvani, med 25. in 31. avgustom bo namreč Koprski zaliv prizorišče svetovnega mladinskega prvenstva razreda Finn – Silver Cup 2018.

 Prihodnjo sredo nas čaka priljubljena prireditev Oživela ulica. Foto: arhiv eKoper

Sicer pa se bo pisano poletno dogajanje nadaljevalo tudi v naslednjem tednu. Prihodnjo sredo, 29. avgusta, nas denimo čaka priljubljena prireditev Oživela ulica.

Več o dogajanju v Mestni občini Koper na www.koper.si in Facebook strani Visit Koper. Sicer pa bodo že v naslednjih dneh v gospodinjstva v občini prispeli koledarji prireditev za mesec september. Prav tako bodo koledarji septembrskega dogajanja v naslednjih dneh na voljo v koprskem TIC-u v Pretorski palači.