DomovNaši krajiFilipovci pišejo nove športne uspehe

Filipovci pišejo nove športne uspehe

Naši krajiNoviceŠport Preglej vse novice
Deli vsebino

Z novim šolskim letom so se začela tudi številna tekmovanja. V soboto, 18. septembra, so se Flipovci udeležili državnega prvenstva in tekme Slovenije v skokih z male prožne ponjave. Na tekmovanju, ki se je odvijalo v Areni Bonifika v Kopru, je sodelovalo 300 tekmovalk in tekmovalcev iz 11 različnih klubov.

Flipovi trenerji so navdušeni nad dosežki svojih varovancev, ki so tokrat osvojili 24 medalj, od tega 12 zlatih, šest srebrnih in šest bronastih. Flipice so medtem v posameznih kategorijah pobrale kar vsa prva mesta, v ekipnih kategorijah jim je ušla le ena zlata medalja, druge so v njihovih rokah.

Državni prvaki so tako postali Tayra Madžarovič (starejše deklice), Pia Pavlin (mladinke), Ela Sabadin (članice), Aleksandra Belle Rodrigues (starejša članica), Tom Placer (starejši član), ekipa starejših deklic, ekipa članic, ekipa starejših članic in članov. Srebro so si na državnem prvenstvu prislužile Tjaša Malečkar (starejše deklice), Tjaša Medenhodžič (starejša članica) in ekipa članov, na tekmi Slovenije pa Ema Korenika (cicibanka), Evan Močnik (ciciban) in ekipa cicibanov. Na tretje mesto državnega prvenstva so se uvrstile Mia Gazič (članice), Mateja Perc (starejša članica), ekipa mladink in druga ekipa članic.

Na tekmi Slovenije so na najvišji stopnički stale Yenny Nemec (cicibanka), Lana Dolinar (mlajša deklica), ekipa cicibank in ekipa mlajših deklic, srebrne medalje pa sta se razveselila Lara Komel (mlajša deklica) in druga ekipa cicibank.