DomovNaši krajiFOTO: Zaživelo je magično drsališče

FOTO: Zaživelo je magično drsališče

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Včeraj je na magičnem Titovem trgu zaživelo drsališče.

drsalisceodprtje10122016vojkorotar-1903
Foto: Vojko Rotar

Včeraj so uradno odprli 300 kvadratnih metrov veliko drsališče na Titovem trgu, ki je novost letošnjega Magičnega decembra. Obiskovalcem trga so se na odprtju pridružili pravljični liki, med katerimi so bili junaki risanke Frozen, Maša in Medved ter drugi.

Drsalci ste vabljeni vsak dan. Od nedelje do četrtka lahko drsate med 10. in 20. uro, ob petkih in sobotah pa med 10. in 22. uro. Drsališče bo odprto do 8. januarja 2017. Za uro drsanja boste odšteli 1 evro, dodaten evro pa vas bo stala izposoja drsalk.

drsalisceodprtje10122016vojkorotar-1945
Foto: Vojko Rotar

Brezplačno drsanje za šolarje in socialno ogrožene otroke

Mestna občina Koper je vsem osnovnim šolam v občini ponudila brezplačno drsanje v dopoldanskem času, primestnim šolam pa bo Mestna občina Koper krila tudi stroške avtobusnega prevoz do Kopra in nazaj. Prav tako bo občina brezplačno drsanje omogočila socialno ogroženim otrokom iz Mestne občine Koper.

Na Titovem trgu se bodo ob drsališču skoraj vsakodnevno vrstili pevski in plesni nastopi, delavnice, ure pravljic, otroške predstave in drugi dogodki. Vsak konec tedna bodo na trgu oziroma v Verdijevi ulici tudi praznični sejmi. *