DomovNaši krajiInstagram utrinki: Magični december je objel Koper

Instagram utrinki: Magični december je objel Koper

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Koper je zasijal v soju prazničnih luči, že jutri ob 18. uri pa bo s Titovega trga krenil Magični pohod z lučkami ob starem obzidju Kopra. Da boste lažje dočakali magični sprehod, smo za vas zbrali nekaj najlepših utrinkov magičnega Kopra z Instagrama, ki so jih ujeli ljudje z vseh vetrov.

Goran Jurišič in Maja Lina sta si privoščila sprehod po Kopru in v svoj objektiv ujela motive okrašenega mesta, ki ga čez dan večinoma razsvetljuje sonce, ko pade noč pa zasije v soju prazničnih lučiNavdušeni nad praznično obarvanim Koprom so tudi turisti, ki so v našem mestu na dopustu. Najbolj navdušeni so nad smrečico, ki je polepšala Titov trg in pričarala pravo magično vzdušje za še tako zahtevnega turista.  Obiskovalka iz Italije je ob fotografiji, ki jo je napravila na Titovem trgu, zapisala, da uživa ob občudovanju novoletne smrečice.

Tudi ta vikend bo dogajanje na Titovem trgu pestro, že danes ob 11. uri se lahko udeležite otvoritve nove evropske pešpoti E12, večer pa bo ob 17. uri v znamenju težko pričakovanega odprtja drsališča in prazničnega sejma, ki je na Titovem trgu že od včeraj in se bo nadaljeval tudi v nedeljo.

V decembru morate vsekakor obiskati Koper in izkusiti doživetje Magičnega decembra, kjer je poskrbljeno tudi za zabavo otrok. Že ta vikend bodo zanje pripravili zanimive delavnice, med katerimi izstopa delavnica izdelave latern, ki bo potekala jutri, na dan magičnega pohoda z lučkami, med 16. in 18. uro.

Pridružite se nam, saj je ta december resnično magičen. *