DomovNaši krajiKoprčani lahko pomagajo pri sooblikovanju urbanizma mesta

Koprčani lahko pomagajo pri sooblikovanju urbanizma mesta

KulturaNaši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Pred nami je februarski spletni urbanistični posvet ob kavi. Župan Mestne občine Koper Aleš Bržan in delovna ekipa strokovnjakov iz Avtomatik Delovišča v petek, 5. februarja, ob 14. uri vabita, da se jima pridružite na spletni aplikaciji Zoom.

Prvi petek v mesecu je tradicionalno rezerviran za neuradni posvet ob kavi na temo urbanizma Kopra, ki ga ob pogovoru z županom vodijo strokovnjaki Avtomatik Delovišča. Vabimo vas, da svoja vprašanja in pobude še pred petkovim spletnim dogodkom pošljete na elektronski naslov vesna.pajic@koper.si.

Urbana kavarna je odprta za javnost, obiskovalci lahko sodelujejo kot poslušalci in sogovorniki. »V okviru posveta raziskujemo posamezne problematike in skupaj oblikujemo idejne predloge za mestno jedro in zaledje,« pove Vesna Pajić iz Mestne občine Koper in doda: »Nekatere manjše spremembe bodo v Kopru vidne že letos, saj bomo kmalu postavili dve urbani akupunkturi, koordiniran urbani poseg, namenjen oživitvi javnega prostora.«

Organizatorji prosijo vse, ki bi se radi redno udeleževali neuradnih urbanističnih posvetov, da svoje osebne podatke zapišejo v spletni formular, dogodek pa lahko spremljajo na povezavi.

Foto: Avtomatik Delovišče