DomovNaši krajiMotoristi v Vanganelu dobili svoj klubski prostor

Motoristi v Vanganelu dobili svoj klubski prostor

Naši kraji Preglej vse novice
Deli vsebino

Kljub temu, da se je letošnja motoristična sezona že zaključila, se bodo motoristi še naprej družili. Motoristični klub Kondor je namreč ob zaključku sezone slovesno odprl nov klubski prostor, ki ga je pridobil ob pomoči Mestne občine Koper.

“V objemu predstavnikov Mestne občine Koper, obalnih moto klubov in sponzorjev prenove smo člani in članice MK Kondor v Vanganelu otvorili svoj Clubhouse,” je ob otvoritvi dejal predsednik kluba Stipe Vincek. Svetovalec župana Mestne občine Koper, Dejan Škerlič, je v svojem imenu in v imenu župana Borisa Popoviča pozdravil novo pridobitev motorističnega kluba in vsem njegovim članom zaželel srečno vožnjo.

Clubhouse
Otvoritev Clubhousa. Foto: MK Kondor

Člani MK Kondor so izrazili veliko zadovoljstvo ob novi pridobitvi prostorov, na katere so nestrpno čakali že dlje. Ti prostori jim bodo namreč omogočili druženje tudi zunaj asfaltnih cest. Pri skrbno načrtovanem urejanju prostorov so aktivno sodelovali tudi člani kluba.

MK Kondor
Dobrodelni člani MK Kondor. Foto: MK Kondor

Dobrodelnost MK Kondor ne pozna meja

Da je MK Kondor še kako aktiven na različnih področjih, dokazujejo tudi številne dobrodelne akcije. Med drugim so sodelovali pri nakupu motorja za obalne reševalce, zbirali so pomoč za prizadete v popolavah na Štajerskem in Koroškem pa tudi na Balkanu, denar so darovali tudi pomoči potrebnim otrokom. Poleg tega je med člani tudi veliko krvodajalcev.

MK Kondor je končno dobil svoj prostor, v katerem se bodo lahko družili in snovali prihodnje akcije. *