DomovNaši krajiOb Komunaliadi zaprti koprski parkirišči

Ob Komunaliadi zaprti koprski parkirišči

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

V petek in soboto, 9. in 10. junija, se bo na zelenici in parkirišču pred koprskim olimpijskim bazenom odvijalo tradicionalno srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije – Komunaliada. Zaradi izvedbe dogodka je predvideno tudi delno oziroma celotno zaprtje parkirišča pred olimpijskim bazenom in pri atletskem stadionu.

Parkirišče pred olimpijskim bazenom bo delno zaprto že od torka, 6. junija. Delne zapore parkirišča bodo prilagajali potrebam postavitve šotorov. Od četrtka, 8. junija, do sobote, 10. junija, pa bo veljala celotna zapora parkirišča. To bo delno zaprto še v nedeljo, 11. junija.

Parkirišče pri atletskem stadionu (nasproti TrgoABC) bo zaprto od petka, 9. junija, od 16. ure in v soboto, 10. junija, cel dan. V soboto bo povečana tudi zasedenost parkirišč z avtobusi na parkiriščih pod Deteljico, na Ulici 15. maja in pri glavni avtobusni postaji.

Na že 37. Komunaliadi, ki jo organizira Rižanski vodovod Koper v sodelovanju z Zbornico komunalnega gospodarstva Slovenije in Sindikatom SKVNS, pričakujejo več kot 3.300 udeležencev iz celotne Slovenije, ki se bodo pomerili v 20 športnih in štirih tradicionalnih delavskih disciplinah.

Foto: MOK, RVK