DomovNaši krajiOd ponedeljka izmenično enosmerni promet na Dolinski cesti

Od ponedeljka izmenično enosmerni promet na Dolinski cesti

Naši krajiNoviceObvestila Preglej vse novice
Deli vsebino

Zaradi izgradnje priključkov na stanovanjske stolpiče Javnega stanovanjskega sklada MOK in Stanovanjskega sklada RS bo od ponedeljka, 22. januarja, delna zapora prometa na Dolinski cesti v Kopru nasproti parkirišča pred nakupovalnim centrom Supernova Mercator Koper. Promet bo v času izvajanja del potekal izmenično enosmerno po enem voznem pasu.

V času, ko se gradbena dela ne bodo izvajala in bo stanje na vozišču dopuščalo varno vožnjo, bo promet potekal tudi dvosmerno preko sredinskega zavijalnega pasu.

Zaradi postavljene zapore prometa začasno ne bo možen dostop do avtobusnega postajališča, ki se nahaja neposredno ob gradbišču. Avtobusi na linijah mestnega avtobusnega prometa bodo začasno ustavljali na vozišču Dolinske ceste neposredno pred zaporo prometa.

Prav tako bo ob Dolinski cesti pri avtobusnem postajališču onemogočen prehod pešcev po pločniku. Pešci bodo lahko uporabili pločnik na nasprotni strani ceste.

Gradbena dela bo izvajalec, družba VG5 d.o.o. predvidoma zaključila v petih delovnih dneh.

Voznike in druge udeležence v prometu prosimo, da upoštevajo postavljeno prometno signalizacijo, obenem pa se jim zahvaljujemo za potrpljenje.

Foto: Google zemljevidi